mighty lashes de beste mascara van kruidvat?

Mighty Lashes mascara: de beste mascara van Kruidvat?

Als beautylover vind ik het heerlijk om nieuwe producten te testen. Ik kan dan ook uren rondlopen in een make-up store of drogisterij op zoek naar nieuwe pareltjes. Sinds een aantal jaar heeft Kruidvat een eigen make-up lijn met allerlei producten voor een mooi prijsje. 2 producten daarvan trokken in het specifiek mijn aandacht: de Mighty Lashes Mascara’s. Zou dit de beste mascara van Kruidvat zijn? Ik testte het voor je!

De beste mascara van Kruidvat?

De Mighty Lashes mascara is verkrijgbaar in twee varianten: de defined volume mascara en de bold volume mascara. De defined volume mascara zit in een paarse huls en de bold volume mascara in een oranje huls.

paarse mascara kruidvat

De defined volume mascara zou zorgen voor natuurlijk en expressief volume. Door de taps toelopende rubberen borstel zou je elke wimperhaar makkelijk en subtiel kunnen omhullen.

defined volume mascara effect

Links zie je mijn wimpers zonder mascara en rechts met de defined volume mascara. Zoals je kunt zien, zijn mijn wimpers lekker zwart en maakt de mascara ze echt mooi lang.

De mascara zorgt voor volume, maar het resultaat blijft wel natuurlijk. I like it a lot! Ik merk wel dat mijn wimpers een klein beetje aan elkaar plakken als ik te veel aanbreng, dus dat is wel iets om op te letten.

bold volume mascara kruidvat

De bold volume mascara zou zorgen voor spectaculair volume tot in de puntjes. Met de rubberen borstel kun je ervoor zorgen dat elke wimperhaar extra volume krijgt.

effect bold volume mighty lashes mascara

Links zie je mijn wimpers zonder mascara en rechts met de mighty lashes bold volume mascara van Kruidvat. De mascara maakt mijn wimpers goed zwart en ook flink lang.

Daarnaast zorgt hij zeker voor volume, maar ik merk dat hij wel lastig aan te brengen is. Mijn wimpers plakken al snel aan elkaar wanneer ik een extra laagje mascara wil toevoegen. Dat zorgt voor een rommelig effect en dat vind ik jammer.

mighty lashes review

Conclusie

Ik vind het enorm leuk dat Kruidvat haar eigen make-up assortiment heeft. De producten zien er mooi uit én zijn lekker voordelig. Wat betreft de Mighty Lashes mascara uit het Kruidvat assortiment kan ik kort zijn: ik ben wél fan van de paarse variant. Deze maakt mijn wimpers lekker lang, mooi zwart en geeft ze volume.

De oranje variant vind ik helaas iets minder fijn. Deze plakt mijn wimpers echt te snel aan elkaar. Wel maakt deze mijn wimpers ook goed zwart en lang. De mascara’s kosten €5,49 per stuk. Dat is zeker niet duur!

Of dit de beste mascara van Kruidvat is? Dat betwijfel ik. Voor mij staat nog steeds hun Lash Define Skinny Mascara op nummer één.

Wat vind jij de beste mascara van Kruidvat?

xxx Teddy

1 comment

  • Na het lezen van jouw review ben ik helaas niet super enthousiast geworden over deze 2 mascara’s. Ik houd het voorlopig even bij een mascara van BHB Ethical Beauty. Omdat ik weer eens last heb van eczeem op mijn ooglid moet ik voorzichtig zijn en extra goed opletten op ingrediënten. Deze is voor mij nu even het veiligst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog