Mijn everyday bakje

Ik geef het eerlijk toe, ik ben te lui om iedere dag allemaal verschillende laatjes open te doen en hier mijn make-up producten uit te halen. Daarom heb ik een leuk, roze bakje op mijn make-up tafel staan met alle producten die ik bijna dagelijks gebruik. Dat scheelt weer zoeken ’s ochtends. Benieuwd wat er allemaal in zit?

Ik heb al verschillende bakjes gehad, maar nu heb ik een grote roze van glas. Daar past bijna alles in. Deze komt van de Action en kostte me nog geen euro. Daarom kocht ik er gelijk twee, ook eentje voor mijn kwasten.

Ik begin ’s ochtends altijd met mijn dagcrème. Deze past echt niet meer in het bakje. Ik gebruik al een tijd dezelfde. Dit is de Hydra végétal crème van Yves Rocher.

Daarna pak ik mijn zwarte eyeliner van Lancôme of mijn MAC eye pencil in de kleur stubborn brown. Het ligt er maar net aan waar ik zin in heb die dag. Vaak gebruik ik ook nog oogschaduw, maar de oogschaduw die ik gebruik verschilt per dag. De basis die ik hiervoor gebruik is mijn MAC paint pot.

Na mijn eyeliner pak ik mijn Eyelure mascara en breng ik een dun laagje aan. Daarna breng ik een extra laagje aan met the colossal volum’ express van Maybelline. Dit zorgt voor meer volume.

Nadat mijn ogen klaar zijn, begin ik aan mijn gezicht. Ik vind het fijner om eerst mijn ogen te doen, zodat ik eventuele fall-out weg kan halen met remover zonder dat ik mijn gezichtsmake-up hiermee verpest. Als eerste pak ik mijn geliefde MAC studio finish concealer. Hiermee werk ik mijn oneffenheden weg. Daarna breng ik een laagje foundation aan. Ik gebruik de studio sculpt foundation van MAC. Dit breng ik aan met een buffer brush voor een mooi egaal en natuurlijk effect.

om dit allemaal te fixeren, pak ik mijn transparante poeder van Essence. Dit is de all about matt! compact powder. Deze begint al stuk te gaan omdat ik hem zo vaak gebruik. Ik ben nogal licht van mezelf, dus om mezelf iets meer kleur te geven, ga ik heel lichtjes met bronzer over mijn hele gezicht. Hiervoor gebruik ik de terra bronzing powder van Hema uit de Jip en Janneke collectie. Deze is helaas niet meer te koop volgens mij.

Naast de bronzer over mijn hele gezicht, gebruik ik ook bronzer om te shapen. Dit doe ik alleen onder mijn jukbeenderen en omhoog tot net boven mijn slapen. Hiervoor gebruik ik de bronzer uit het Too Faced glamour to go spun sugar edition palette. Ik weet helaas de naam hiervan niet. De blush die ik draag is ook vaak verschillend, maar Garb van MAC is toch wel een van mijn favorieten. Die pak ik dan ook vaak en dat is wel te zien. Highlighter vergeet ik vaak. Als ik deze wel gebruik, pak ik die, net zoals de bronzer, uit het Too Faced palette.

Als allerlaatste doe ik mijn wenkbrauwen. Daar gebruik ik het bekende wenkbrauwkitje van Catrice voor. Ik gebruik de lichtste kleur en kleur mijn wenkbrauwen hier heel lichtjes mee in om ze net iets meer op te laten vallen.

Dit zijn alle producten die ik vrijwel iedere dag gebruik. Aardig wat, maar na lang proberen, wisselen en weer terug komen bij producten, is dit een fijne combinatie voor mij.

Heb jij ook zo’n everyday bakje en wat zit daar dan in?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog