Rituals – happy hands handlotion

In de prettybox van oktober zou een Rituals product zitten. Toen ik dat las, werd ik nieuwschierig. Welk product zou erin zitten? Ik opende het roze doosje van prettybox en zag een fel oranje tubetje met het Rituals logo tevoorschijn komen. Vandaag laat ik je dit felgekleurde tubetje zien. Kijk je mee naar de happy hands handlotion?

De verpakking vind ik leuk. Ik hou zelf niet zo van de kleur oranje, maar de verpakking heeft een handig formaat om mee te nemen en is fijn in gebruik. Je krijgt waarschijnlijk al het product uit de tube. Je verspilt met zo’n knijp-tube geen product. Ook de blaadjes op de tube zijn een leuk detail.

Volgens Rituals hydrateert deze ultraverzorgende lotion je handen en zorgt ervoor dat deze zijdezacht aanvoelen. De handlotion zou ook snel intrekken. Ik heb de lotion met de geur mandarin & mint. Oh, mandarijn en mint. Twee geuren waar ik niet zo van hou. Mint kan nog wel, maar mandarijn vind ik echt niet lekker. Ik hoopte vurig dat ik deze lotion wel lekker zou vinden. Helaas vind ik de geur van deze lotion ook echt niet lekker. Ik had gehoopt dat ie toch mee zou vallen, maar deze geur zou ik zeker laten liggen in de winkel.

Los van de geur vind ik de handlotion wel fijn. De crème is vrij dik, smeert lekker uit en trekt ook redelijk snel in. Redelijk snel, want hij is nogal vettig als je hem net op hebt gesmeerd. Je moet dus wel even wachten voordat je weer vanalles met je handen gaat doen. Mijn handen zijn na het gebruik van deze lotion wel lekker zacht en goed gehydrateerd.

De happy hands handlotion van Rituals is een prima product. Niet heel bijzonder, maar werkt wel fijn. Mijn handen zijn lekker gevoed na gebruik. De geur vind ik alleen helemaal niks, maar dit is een kwestie van smaak. De happy hands handlotion kost 850 voor 75 ml.

Hou jij wel van mandarijn-achtige geuren?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog