w7 – 10 out of 10 palette

De laatste tijd hoor ik onwijs veel over het merk w7. Vooral de dupes van de naked palettes zijn geliefd onder vele beuty lovers. Naast deze welbekende palettes, hebben ze ook nog enorm veel andere producten. Ik besloot eens iets te proberen waar ik nog niet zoveel over gehoord had. Kijk je mee naar het 10 out of 10 palette?

Toen ik het 10 out of 10 palette zag, wist ik gelijk dat dit iets voor mij zou zijn. Ik heb de Browns versie, deze bevat (zoals de naam al zegt) allemaal mooie, natuurlijke, bruin tinten. Ik hou echt van bruin tinten qua oogschaduw. Ik ben niet zo van de felle kleurtjes en mij zie je dan ook bijna iedere dag met een naturel-ooglook.

De verpakking vind ik vrij goedkoop ogen, maar hey, het is ook een goedkoop palette. Je kunt alle kleurtjes zien als de deksel dicht zit, dat is iets wat ik wel erg handig vind. Vooral als je meerdere versies hebt van hetzelfde palette.  Er zitten ook twee spons applicators bij. Die gebruik ik persoonlijk nooit, maar het is wel een leuk extraatje.

Dit zijn alle tien kleuren die in het palette zitten. In de meeste zit wat shimmer. Niet veel, maar je ziet het wel. Er zijn maar drie tinten die geen shimmer bevatten en helemaal mat zijn. Dit zijn de eerste twee kleurtjes van de bovenste rij en de laatste van deze rij.

Hier zie je de swatches van de bovenste rij. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hier niet heel enthousiast over ben. De pigmentatie is prima, maar het had wel beter gekund. De laatste twee tinten vind ik wel goed, maar de eerste drie zijn minder.

Dit zijn de swatches van de onderste rij. Een hele verbetering, als je kijkt naar de bovenste rij. Deze tinten bevatten veel meer pigment en komen beter uit. Dit zijn ook de wat donkerdere kleuren van het palette.

Met wat kleurtjes uit de onderste rij heb ik ook een ooglook gemaakt. Ik heb de laatste drie kleuren gebruikt als je vanaf links begint met tellen. De middelste tint heb ik in mijn crease gebruikt, de laatste tint hier net iets onder en de één na laatste van die rij over mijn bewegende ooglid. Daarna heb ik met mijn oogpotlood een lijntje gezet en mascara aangebracht. Erg naturel en een beetje donkerder in de crease, maar daar hou ik wel van. Het was wel erg lastig om vast te leggen op foto, in het echt zijn de kleuren wat beter zichtbaar en iets donkerder. Dit is zo’n look die ik echt iedere dag zou kunnen dragen.

Ik vind dit palette erg leuk. Het heeft echt van die kleurtjes die ik iedere dag zou kunnen gebruiken. De pigmentatie is prima, alleen is de onderste rij beter dan de bovenste. Dat vind ik wel een minpuntje. De prijs is wel erg leuk. Dit palette kostte me maar 4,99. Dat is dus maar 0,50 cent per oogschaduw!! Ik heb dit palette gekocht bij de op = op shop, maar hij is ook verkrijgbaar via internet.

Heb jij al iets van het merk W7?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog