telefoonhoesjes

Jeeeej! Mijn telefoonhoesjes bestelling van mini in the box is eindelijk binnen. Ik heb er even op moeten wachten, maar dan is het ook extra leuk als je ze uiteindelijk binnen krijgt. Ik bestelde vier hoesjes voor mijn nieuwe iphone zodat deze nu goed beschermt is.

Ik bestelde alle vier de hoesjes bij de webshop mini in the box. Hier had ik al aardig wat goede verhalen over gehoord. Er is onwijs veel keus en de hoesjes zijn lekker goedkoop. Wel kan de afwerking hier en daar een beetje slordig zijn, maar dat is te verwachten voor die prijs. Ook duurt het echt even voordat je ze binnen hebt. Mijn hoesjes zouden binnen 10 werkdagen komen, maar uiteindelijk waren dit er 13. En dit was de versnelde verzending. Geen ramp, maar dat is even iets om rekening mee te houden. Goed, op naar de hoesjes.

Als eerste kocht ik een witte met blauwe strepen, met zo’n handig flapje voor je scherm, waar je ook nog pasjes in kan doen. Heel handig voor als ik mijn telefoon los in mijn tas moet doen of ik een keer geen tas mee neem, maar wel een ID of pinpas nodig heb. Het hoesje voelt vrij stevig aan, het enige nadeel is dat de strepen er scheef op gedrukt zijn. Maar ach, dit valt bijna niet op. Deze kostte 9,58. De duurste van de vier.

Daarnaast eentje waar niet hele duidelijke foto’s van waren, maar ik toch graag wilde proberen. Voor 4,79 kan dat ook gewoon. Hij is een stuk glitteriger dan ik verwachtte, maar daarom niet minder leuk. Wel vind ik het een nadeel dat ie niet helemaal rond om zit. Hij is aan de boven en onderkant open. Hij beschermt je telefoon dus niet optimaal. Dit is gewoon zo’n hard achterkantje.

Deze silicone, mintgroene walvis vond ik zo onwijs leuk! Die moest ik wel bestellen, ik kon hem niet laten liggen. Het is een schattige walvis, met twee oogjes, een staartje en in zijn mond kan je nog een pasje of wat briefgeld bewaren. Super leuk en handig! Ook zitten er van die doorzichtige stickers bij die je op je telefoon kunt plakken (en er heel makkelijk weer af halen) voor z’n ene oogje. Deze kostte 5,75.

Met het laatste hoesje ben ik ook heel erg blij. Dit is een roze hard-plastic achterkantje met een lichtblauwe siliconen rand eromheen. De combinatie van het lieve roze en blauw en het feit dat ie helemaal om mijn telefoon heen zit, maakt dit een heel fijn hoesje. Dit hoesjes kostte me 6,71.

Ik ben, zoals je waarschijnlijk al door hebt, erg blij met al mijn hoesjes. Wel een puntje om op te letten als je ook wil gaan bestellen bij mini in the box: het kan zijn dat je invoerrechten moet betalen. De hoeveelheid hiervan verschilt per bedrag en soms hoeft het ook niet. Zo had ik het geluk dat ik geen invoerrechten hoefde te betalen.

Wat voor hoesje heb jij voor je telefoon?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog