w7 – duo blusher

Blush maakt mijn look altijd af. Het geeft net die extra touch, waardoor het geheel compleet is. Ik ben vrij licht van mezelf, dus een beetje kleur in mijn gezicht geeft me net iets extra’s en het geeft me een gezonde uitstraling. Laatst liep ik tegen een heel leuk product aan, namelijk de duo blusher van w7. Kijk je mee?

De verpakking vind ik vrij simpel. Het doosje is van zwart plastic, met een doorzichtig deel waar de blush zit. Wel handig dat je de kleuren kunt zien, als je meerdere van deze doosjes hebt. Zo pak je gelijk de goede. Ook zit er een heel klein kwastje in, die ik persoonlijk nooit gebruik. Ik heb twee verschillende setjes. Helaas hebben ze geen namen, maar ik heb 02 en 04.

Als eerste 02. Dit  is een donkerroze kleur met veel shimmer met een gouden gloed en een hele lichtroze, ook met shimmer. Twee lieve roze kleurtjes, daar hou ik wel van. Dit staat ook mooi bij mijn koele, lichte huid.

Hier zie je de twee kleuren naast elkaar. De donkerroze heeft echt veel pigment. Hier moet je dan ook mee oppassen bij het aanbrengen. Het is al snel te veel. De lichtroze tint valt me eigenlijk een beetje tegen. Ik vind hem wel erg licht en zou hem eerder als highlighter gebruiken dan als blush. Als highlighter is ie dan wel weer erg mooi, door de subtiele glittertjes en het lichtroze waasje.

04 bevat een zalmroze tint en een bruinige tint. Volgens w7 zijn beide kleuren blush, maar ik gebruik de bruine tint toch echt liever om mee te shapen. Als ik deze als blush zou gebruiken, zou dat bij mijn lichte huid wel een raar effect geven ben ik bang. Naar de zalmroze kleur was ik heel benieuwd, dit leek echt zo’n kleur die overal bij past.

Hier zie je de swatches. Beide kleuren hebben genoeg pigment. De zalmroze kleur vind ik erg mooi, hij staat heel mooi en natuurlijk. En inderdaad, deze is heel makkelijk te combineren. Hij past al snel ergens bij. De “bronzer” is voor mij iets te oranje, maar als ik niet te veel aanbreng, kan ik hem prima hebben.

Ik ben heel erg tevreden over de duo blushers van w7. Ik verwachtte er niet zo veel van, maar de pigmentatie is echt prima en al helemaal voor die prijs. Normaal kosten ze per stuk 3,99. Ik kocht ze bij de op = op shop, waar een actie was: 2 voor 6 euro. Ik snap alleen niet zo goed waarom w7 dit product duo blusher noemt. Ik vind het meer een blush en highlighter duo en een blush en bronzer duo, maar goed.

Wat is jouw favoriete budget blush?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog