Mijn favoriete Nederlandse beautyblogs

favoriete nederlandse beautyblogs

Als mensen aan mij vragen waar mijn blog over gaat, is mijn eerste reactie altijd: beauty! Hoewel ik het ook heerlijk vind om over lifestyle, fashion en andere dingetjes te schrijven, is mijn main focus toch wel beauty. Daar schrijf ik gewoon graag over én weet ik onderhand veel van. Daarnaast heb ik gewoon een zwak voor mooie make-upjes en puilt mijn kast ondertussen uit door alle producten die ik gebruik. Mijn liefde voor bloggen begon bij het lezen van Nederlandse beautyblogs. Toen ik begon met het volgen van beautyblogs was het nog lang niet zo populair als nu. Toen waren er enkele Nederlandse beautyblogs die je kon volgen, terwijl dat er nu bizar veel zijn. Om mijn liefde voor blogs met je te delen, wil ik vandaag 5 van mijn favoriete Nederlandse beautyblogs laten zien. Benieuwd?

Vera Camilla

Vera is de Nederlandse beautyblogger die ik het langst volg. Mocht je haar nog kennen van way way back: ik keek al haar filmpjes toen ze nog thuis woonde en in haar slaapkamer filmde. Door de jaren heen is er flink wat veranderd, maar ben ik nog steeds groot fan van Vera. Ze heeft net als ik een hele lichte huid, waardoor ik vaak naar kleuren kijk die ik mooi vind staan bij haar én ze schrijft gewoon heel leuk en duidelijk. Helaas is het nu wat rustiger op haar blog wat betreft reviews, maar ook haar filmpjes vind ik erg leuk om naar te kijken!

By Aranka

Een Nederlandse beautyblog die ik nog niet heel lang volg, maar wél heel graag volg is de blog van Aranka. Aranka is (volgens mij) een leuke meid die lekker zichzelf is. Althans, dat idee krijg ik van haar. Ze schrijft fijn en maakt duidelijke foto’s van alle producten. Wanneer ik echt benieuwd ben naar de werking van een product, lees ik graag haar reviews omdat ik het idee heb dat ze oprecht en eerlijk is tegenover haar lezers.

May Cate

Een van de Nederlandse beautyblogs die ik graag volg is May Cate. May ontmoette ik een keer tijdens een pers event van Kiehl’s en sindsdien kijk ik regelmatig op haar blog. Ze is een hele lieve meid met een hele leuke beautyblog! Ze schrijft over de nieuwste producten met duidelijke foto’s én een duidelijke mening. Voor nieuwtjes ga ik graag bij haar kijken, want zij is zo snel met het reviewen van producten. Ideaal!

Beautylab

Weer een golden oldie: Beautylab. Ook Beautylab bestaat al flink wat jaren en volg ik al een tijd graag. Ik ken Serena van het uitpluizen van ingrediënten, wat ik altijd heel interessant heb gevonden. Zelf ben ik er gewoon niet zo goed in, maar Serena door haar achtergrond wel! Vooral voor skincare en bodycare lees ik daarom graag haar reviews.

The Beauty Magazine

Nog een Nederlandse beautyblog die ik graag volg is The Beauty Magazine. Vooral Iris haar foto’s zijn echt prachtig! Iris heeft een prettige schrijfstijl en haar foto’s maken echt haar blogposts. Ze besteed echt aandacht aan al haar foto’s om deze origineel te maken. Daarin is ze zeker een inspiratiebron voor mij!

Welke Nederlandse beautyblog lees jij graag?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog