Februari 2018 in een paar foto’s

Februari vind ik altijd zo’n gekke maand. Misschien is het omdat dit de enige maand is zonder de standaard 30 of 31 dagen, maar ook omdat ik nooit zo goed weet wat ik qua weer kan verwachten. Soms is het ineens al vet lekker weer, terwijl het dit jaar nog enorm koud is. En laat ik nou net niet van kou houden. Totaal niet. Toch vind ik februari wel een hele leuke maand. De eerste bloemetjes komen weer tevoorschijn én het is de maand van carnaval. De maand begon voor mij vrij druk, maar veranderde daarna in een hoop vrije tijd. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn februari was. Benieuwd?

Allereerst wil ik twee foto’s met je delen die niet in februari genomen is. Op 31 januari had ik namelijk een super leuk pers event van Kiehl’s. Ik was uitgenodigd om kennis te maken met hun vernieuwde Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate onder het genot van een lekkere lunch. Wanneer het kan, ben ik graag aanwezig bij events. Events zijn altijd zo leuk! Zo leer ik nieuwe producten én mede-bloggers kennen. Kletsen met andere bloggers is altijd zo gezellig. Nogmaals heel erg bedankt Kiehls dat ik hier bij kon zijn!

Februari is natuurlijk ook de maand van Valentijn! Persoonlijk vier ik Valentijn nooit. Mijn vriend en ik vinden het onzin om precies op die dag ineens iets extra’s voor elkaar te doen. We vinden het veel belangrijker om gewoon af en toe spontaan wat leuks voor elkaar te doen. Maar goed, dat neemt niet weg dat het een extra leuke gelegenheid is om wat mee te doen. Dus bij House of Rebels hadden we ook een heuse Valentijnszending van The Body Shop. Samen met een collega zat ik letterlijk tussen de knalroze dozen. Te cute toch?

Halverwege deze maand was het dan zo ver: carnaval! Ik had er al een tijd naar uit gekeken. Ik zag mijn vriendinnen weer en we maakten er echt een weekendje van. Dit jaar besloten we met z’n alle in een pyjama te gaan als outfit. Een hele goede keus, want wat zit dat lekker met stappen zeg! Helaas werd ik de dag voor carnaval een beetje ziek, dus heb ik het weekend overleefd op paracetamol, keelsnoepjes en genoeg zakdoekjes. Tja, je moet er wat voor over hebben…

Na carnaval was het tijd voor nog iets heel leuks: de House of Rebels persdag! We waren al tijdens van tevoren druk met alles regelen, dus het was heel gaaf om het resultaat te zien en te horen dat iedereen het zo leuk vond. Ook op dit event heb ik weer met hele leuke mensen kunnen praten!

Na het event begon ik met het afronden van mijn werkzaamheden bij House of Rebels. Voor wie het nog niet weet, ik heb daar een traineeship van 6 maanden gedaan. Deze maand was het zo ver, mijn 6 maanden zaten er op. Dat voelde heel dubbel. Ik had het enorm naar mijn zin bij House of Rebels en merkte dat ik alles steeds beter onder de knie kreeg. Daardoor vond ik het heel jammer dat het er ‘al’ op zat. Gelukkig heb ik hele vette dingen op de planning staan, waar ik enorm naar uit kijk. Dat maakt het minder erg. Ik ga namelijk over een paar weekjes naar Amerika met mijn vriend voor een onvergetelijke roadtrip aan de westkust! Daar heb ik zo veel zin in!

Mijn eerste vrije dag bracht ik door met een vriendin. Zij zit op dit moment in Belgïe voor haar studie, waardoor ik haar weinig zie. Ze was toevallig een weekje in Nederland, waardoor we elkaar toch even konden zien en konden bijkletsen. We lunchten samen bij Luden en gingen daarna even Utrecht in. Zo gezellig!

Op dit moment ben ik dus vrij, maar moeten mijn vriend en ik nog allerlei dingen regelen voor Amerika. Het is echt super leuk allemaal, dus mij hoor je niet klagen, maar het uitzoeken van dingen kost toch best veel tijd. Ook zie ik soms door de bomen het bos gewoon niet meer omdat er zo veel over alles te vinden is. Mocht je dus nog tips hebben of dingen die ik echt moet doen, let me know!

Hoe was jouw februari?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog