Favorieten februari 2018

Het is alweer de laatste dag van februari! Die gekke, korte maand die voor mij gelijk staat aan kou & carnaval. Vooral de kou speelde een grote rol in welke producten ik afgelopen maand veel gebruikte, want mijn huid was hier niet zo blij mee. Door de kou had ik enorm droge handen, droge lippen én droge plekjes op mijn gezicht. Zo fijn, #not. Gelukkig heb ik een kast vol smeerseltjes en andere spulletjes die me hierbij kunnen helpen. Er zijn een paar producten die mijn huid echt door deze koude maand heen hebben geholpen. Vandaag wil ik deze producten met je delen in mijn favorieten artikel van de maand februari. Benieuwd?

Laten we maar gelijk beginnen met de ‘skin saviours’ van deze maand. Vooral mijn handen waren echt extreem droog. Gelukkig werkt de Almond hand & nail cream van The Body Shop geweldig voor mij. De handcrème trekt snel in en zorgt ervoor dat mijn handen weer soepel en fijn aanvoelen.

Voor mijn gezicht gebruikte ik de afgelopen tijd de Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate van Kiehl’s. Deze crème vond ik vooral heerlijk omdat hij warm wordt tijdens het uitsmeren. Daarnaast zorgde hij er natuurlijk voor dat mijn huid goed gehydrateerd werd.

Nog een verzorgingsproduct waar ik veel baat bij had de afgelopen maand is de Baby Lips lipbalm van Maybelline. Persoonlijk vind ik de Baby Lips lippenbalsems de fijnste die er zijn. Ze werken makkelijk, trekken goed in en zorgen ervoor dat mijn lippen weer zacht aanvoelen.

Nog een product wat ik veel gebruikt heb, is de droogshampoo van Batiste. Ik was mijn haar niet iedere dag en soms wil mijn haar gewoon niet. Op zo’n bad-hair-day of op een dag waarop ik het wassen nog even uit wil stellen, gebruik ik deze droogshampoo. Het geeft mijn haar een opfrisser en net even dat beetje volume. Tijdens carnaval was dit ook heel handig kan ik je vertellen!

Als laatste wil ik deze prachtige highlighter met je delen. Dit is Opal van Becca. Hoewel ik veel goede verhalen had gehoord over deze highlighter, wist ik niet helemaal of het wat voor mij zou zijn. Ik was bang dat hij te warm zou zijn, maar dat is gelukkig niet zo. Wat een prachtige highlighter is dit! Sinds ik hem heb, heb ik hem al zo vaak gedragen! Ben je benieuwd naar de glans die hier vanaf komt, lees dan even mijn review!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog