Opgemaakt februari 2018

Het is alweer even geleden dat ik een opgemaakt artikel heb gemaakt. De laatste tijd maakte ik gewoon niet genoeg producten op om een heel artikel mee te vullen. Gelukkig heb ik deze maand wél weer genoeg producten om te laten zien. Producten die ik tot het laatste beetje heb opgemaakt. Tja en dat zegt wel wat. Want trust me, ik gebruik en test veel. Vind ik een product niets? Dan is de kans heel groot dat ik het niet op maak. Vandaag wil ik je dus mijn opgemaakte producten laten zien van de maand februari. Benieuwd?

Allereerst maakte ik een primer van P2 op. Deze primer is lange tijd een groot favoriet van mij. Ik weet niet hoe veel tubes ik hiervan heb versleten, maar het waren er aardig wat. Deze primer gebruikte ik totdat ik overging op de Nivea After Shave Balm. Toch besloot ik deze eens op te maken, er zat immers nog zo weinig in en het was gewoon een prima primer!

Ook van dit product heb ik meerdere tubes versleten: de Lait-Crème Concerté van Embryolisse. Wat een fijne crème is dit! Op dit moment gebruik ik een andere crème, maar wanneer die op is, is de kans groot dat ik weer een tube Embryolisse in huis haal.

De oogmake-up remover van Garnier is ook groot favoriet bij mij. Glitters? Waterproof make-up? Dat is geen probleem voor deze remover. Dat vind ik zo fijn! Ook prikt hij niet in mijn ogen én laat geen vettig laagje achter. Ja, dit product blijf ik echt steeds opnieuw kopen.

Afgelopen maand maakte ik ook een setje shampoo en conditioner op. Dit is de O2 shampoo en conditioner van OGX. Hele fijne haarproducten die ook nog eens lekker ruiken. Ik schreef er destijds een uitgebreide review over en heb dit setje sindsdien met veel plezier gebruikt.

Nog een product waarvan ik eigenlijk baal dat hij op is: de Pure Serenity Foaming Shower gel van Treets Traditions. Wat een heerlijk product is dit! De geur is geweldig en ook de werking is heel fijn. Sowieso ben ik groot fan van douche foams, ik vind dat zo fijn werken.

Last but not least maakte ik ook een fles Batiste droogshampoo op. Dit is de variant bloom, met een heerlijke tropische bloemengeur. Die lekkere geur geeft net dat beetje extra frisheid wanneer je haar z’n beste tijd heeft gehad. Ook dit vind ik zo’n fijn product dat ik alweer een nieuwe bus in gebruik heb. Dit keer eentje met kersengeur!

Wat heb jij de afgelopen maand allemaal opgemaakt?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog