Stage line – make-up ervaring & review

stage line make-up producten

Na bijna 4 jaar bloggen over beauty durf ik we te zeggen dat ik veel make-up merken ken. Niet alle merken heb ik ook daadwerkelijk uitgeprobeerd, maar veel ken ik er wel van naam. Toch blijf ook ik steeds weer nieuwe merken ontdekken. Er komen steeds meer nieuwe merken bij, maar ook zijn er merken die ik gewoon nooit eerder tegen kwam. Zo leerde ik laatst het merk Stage Line kennen. Stage Line is een make-up merk wat aan professionele standaarden zou voldoen. Klinkt goed, dus ik testte drie producten voor je uit! Benieuwd?

Ik mocht drie producten voor je testen: een oogpotlood, een lipgloss en een primer. De verpakking van de producten vind ik bij elkaar passen. Alle drie hebben ze zilveren accenten en twee van de drie producten hebben blauwe letters. De verpakkingen vind ik verder wat simpel, maar dat vind ik ook wel weer wat hebben.

stage line swatch

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: de swatches. Van links naar rechts zie je de cover down primer in de kleur SH, de glow up lipgloss in de kleur nude en de soft liner in 00 taupe. Wat me gelijk opvalt is dat er extreem veel kleur van alle drie de producten af komt. De primer heeft een duidelijke kleur en glans, de lipgloss heeft ook veel kleur voor een lipgloss en ook de soft liner heeft een mooie, donkere kleur. Ja, dit ziet er al goed uit!

Als eerste de Cover Down primer. Hoewel ik een beetje huiverig was in verband met de goed gepigmenteerde, bronzen kleur was ik wel erg nieuwsgierig hoe dit product het op mijn huid zou doen. De primer is bedoelt voor onder je make-up om, in het geval van de kleur SH Bronze, een warme en glanzende gloed te geven. Helaas is dit product echt te donker voor mij. Doordat ik extreem licht ben, krijgt mijn foundation een oranje gloed door deze primer. Daardoor lijkt het net alsof ik de verkeerde kleur foundation heb uitgekozen. Zonde, want ik vind het effect van de primer verder wel erg mooi. Dit is denk ik een mooi product voor de wat getintere huidjes onder ons. De lichte huidjes kunnen beter voor de kleur white of pearl gaan.

Op naar de Glow Up Lip Gloss. Dit product zou je lippen een mooie tint geven én ze voller laten lijken. Sounds good! Wel moet ik hier bij vertellen dat ik persoonlijk niet zo’n lipgloss fan ben omdat ik het gewoonweg niet zo lekker vind zitten. Maar goed, eens kijken hoe deze lipgloss is!

Hierboven zie je de swatch van Nude. Ik vind de kleur echt heel mooi en ook het effect vind ik mooi. Mijn lippen lijken iets voller en ik vind de glans ook wel verzorgd staan. De glans is niet too much en het is eens wat anders dan mijn matte lipsticks. De lipgloss heeft een hele dikke textuur, waardoor hij vrij plakkerig is maar wel heel goed blijft zitten. Ja, eerlijk? Ik ben dus niet zo fan van dat plakkerige. Maar eerlijk is eerlijk, dit is wel een van de betere lipglossen die ik getest heb!

Last but not least de soft liner. Ik ontving dit product in een donkere taupe kleur zoals je hebt gezien op de swatch. Normaal gesproken draag ik een zwarte eyeliner, maar ik vind dit voor de verandering ook erg mooi! Het geeft een net wat natuurlijker en rustiger effect, wat bij een natuurlijke look erg mooi staat. Helaas is het potloodje niet zo romig als ik had gehoopt, waardoor je wel een beetje kracht moet zetten om er kleur vanaf te krijgen. Wanneer deze kleur er eenmaal vanaf is, blijft hij wel op z’n plek. De houdbaarheid van dit potloodje is er zeker eentje om naar huis te schrijven! Smudgeproof is hij zeker.

Conclusie

Ik vond het erg leuk om het merk Stage Line te leren kennen! Het merk heeft veel mooie producten, waarvan ik nu slechts een kleine selectie van heb getest. Naast deze drie producten is er nog veel meer keus. Hoewel niet alle producten perfect zijn voor mij, hebben ze zeker goede kwaliteiten. Ik ben vooral fan van het soft liner potlood, omdat deze perfect blijft zitten wanneer hij eenmaal zit. Ook zal ik de Cover Down primer er maar al te graag bij pakken wanneer ik een vriendin opmaak die iets getinter is. Ik ben helaas niet zo’n lipgloss fan, maar eerlijk is eerlijk: het effect is wel erg mooi én hij blijft goed zitten. De Cover Down primer kost €19,94, de Glow Up Maxilip lipgloss kost €13,94 en het oogpotloodje kost €8,94. Het is dus geen budgetmerk, maar valt meer in de middenklasse. Dat is zeker een goede klasse als ik kijk naar de kwaliteit van de producten.  Stage Line is onder andere te koop bij Salonne Pro.

Kende jij het merk Stage Line al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog