Moody Monday #59

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een volle en drukke week. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 59 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

The Green Guide – Boho make-up
Tegenwoordig is groene make-up een heuse trend. Maar goed ook, want groene make-up is niet alleen beter voor ons, maar ook voor de wereld. Boho is een merk wat ik al wel kende, maar zelf nog geen ervaring mee heb. Daarom vind ik het zo fijn dat er online wél reviews over te vinden zijn zoals deze van Mariëlle. Ben jij dus nog op zoek naar een mooi, groen merk? Check dan even haar review.

Fablouise – LUSH paas collectie
Het is alweer bijna pasen! Dat betekent natuurlijk ook dat LUSH weer met haar welbekende paascollectie komt. Ik ben ieder jaar weer benieuwd naar de nieuwe producten en kan niet wachten om er wat van in huis te halen. Laura schreef een artikel waarin ze laat zien welke producten er dit jaar in de collectie zitten. Welke ga jij in huis halen?

Silkeblogs – L’Oréal Paris Infallible The Primers
Ik ben altijd op zoek naar DE perfecte primer. Op dit moment gebruik ik de after shave balm van Nivea en die bevalt me prima. Maar toch merk ik dat ik mijn opties open houdt voor die ene perfecte primer die er écht voor zorgt dat mijn make-up na een dag werken én een feestje nog flawless zit. Silke schreef een review over verschillende primers van L’Oréal waar ik toch wel erg nieuwsgierig naar ben geworden. Ben jij ook nog op zoek naar een fijne primer? lees dan haar review even.

A Beauty To Rock – Vijf onmisbare kwasten voor de perfecte ooglook
Ik heb best veel kwasten voor oogschaduw. Of ik ze ook echt allemaal iedere keer gebruik? Nee, dat niet. Ik heb zo mijn basics die ik er iedere keer bij pak. Griet schreef een artikel over haar 5 basic kwasten die je eigenlijk in huis zou moeten hebben. Heel handig!

Wat zijn jouw must have oogschaduwkwasten?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog