Sleek – Spirit Animal limited edition I-Divine palette review

Mijn Spirit Animal? Sowieso die kat van dat filmpje waarin hij de afstandsbediening van de tafel afgooit. Nadat zijn baasje heel hard “No, no!” heeft geroepen. Yes, that’s me. Niet altijd hoor, maar ik kan wel van dat soort kleine dingetjes genieten. Mijn vriend trouwens ook, dus we zijn een lekker stel samen. Maar die kat is niet mijn enige spirit animal. Ik ontving laatst namelijk nog een spirit animal: het spirit animal palette van Sleek. Een limited edition palette vol prachtige kleuren die ik je vandaag maar al te graag wil laten zien. Benieuwd?

Normaal gesproken zitten de palettes van Sleek in een simpel, zwart, kartonnen doosje waar de kleuren op staan. Dit doosje ziet er heel anders uit. Wat een mooie verpakking zeg! Het palette zelf is wel gewoon simpel zwart zoals alle palettes van Sleek. Het enige wat anders is, is dat er onderaan in gouden letters de naam van het palette staat met daarbij ‘limited edition’.

Volgens Sleek is dit een veelzijdig oogschaduwpalette waar je eindeloos veel looks mee kunt creëren. Wanneer ik kijk naar de tinten in dit palette, ben ik het daar helemaal mee eens. Er zitten natureltinten in, rode kopertinten én felle blauwe tinten. Genoeg variatie dus!

Hier zie je welke tinten er allemaal in het palette zitten én de swatches hiervan. Wat me opvalt is dat er tinten in zitten die ik normaal gesproken niet zo snel uit zou kiezen, maar ik wel heel gaaf vind in combinatie met de andere tinten in het palette. Zo vind ik bijvoorbeeld de eerste, mosterdtint van de onderste rij prachtig, maar zou ik me er los niet zo goed raad mee weten.

Alle tinten zijn goed gepigmenteerd. Wat me wel opvalt is dat de glanzende tinten heel veel pigment bevatten en de matte tinten ietsjes stroever zijn en net wat minder pigment hebben. Dat zie je ook terug bij de swatches. Maar alsnog vind ik ook de matte tinten er goed uitzien.

Nadat ik foto’s had gemaakt, kon ik niet wachten om een ooglook te maken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog even met dit palette moet spelen om er leuke combinaties mee te maken, dus daarom ging ik voor mijn eerste look voor safe. Ik bracht de vierde tint van de eerste rij aan in mijn crease. In mijn outer V en het binnenste ooghoek bracht ik de vijfde tint van rij 2 aan. Op het midden van mijn ooglid bracht ik de laatste tint van de eerste rij aan voor een mooie gouden glans. De look maakte ik af met wat eyeliner en mascara.

De tinten brengen makkelijk aan en blenden goed. Wel merk ik dat de glanzende tinten net wat makkelijker blenden dan de matte tinten. Deze hebben net iets meer werk nodig, maar alsnog zijn ze prachtig.

Conclusie

Ik vind het Spirit Animal I-Divine palette van Sleek erg fijn. Ik was al fan van de I-Divine palettes van Sleek en ook dit palette stelt me niet teleur. De kleuren in dit palette zijn eens wat anders, wat ik eigenlijk wel heel gaaf vind. Ook ben ik de laatste tijd enorm fan van warme tinten, dus daar past dit palette perfect bij. De kleuren uit dit palette zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd. De glanzende tinten zijn net wat zachter dan de matte tinten, maar volgens mij is dat bijna altijd zo. Ja, dit is echt een veelzijdig palette wat ik er graag bij pak. Mocht jij dit palette nou ook zo mooi vinden? Ga dan snel naar de winkel, want helaas is het een limited edition. Dat betekent dat hij slechts tijdelijk verkrijgbaar is bij ICI Paris. Hier kost hij €11,00.

Heb jij ook zulke goede ervaringen met de oogschaduw van Sleek?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog