OGX – gravity defying & hydration O2 shampoo & conditioner

ogx o2 shampoo en conditioner review

Ik heb een haat-liefde verhouding met mijn haar. Hoewel ik mijn blonde, steile lokken soms enorm kan waarderen, kan ik het aan de andere kant ook helemaal zat zijn. Doordat het zo steil is, valt het vaak plat en hetzelfde. Ik ben dan ook altijd op zoek naar een haarproduct wat mijn haar volume geeft, zonder het pluizig of vet te maken. Omdat ik niet te veel moeite wil doen voor een mooie coupe, probeer ik altijd volume shampoo’s en conditioners in de hoop dat het zo makkelijk werkt. Laatst ontving ik de O2 shampoo en conditioner van OGX, speciaal voor volume. Vandaag wil ik je hierover mijn mening geven. Benieuwd?

De flessen van OGX zijn allemaal hetzelfde vorm gegeven. Ze hebben een bijzondere en unieke vorm en een gouden dop. Hierdoor herken je gelijk dat de fles van dit merk is. Slim! Iedere lijn heeft een eigen kleur. Zo heeft de O2 lijn een heldere, blauwe tint. Zowel de shampoo als de conditioner fles hebben deze kleur. Ik vind blauw een hele mooie kleur en samen met de gouden dop vind ik de flessen er chique uitzien.

Volgens OGX zorgen de gravity defying & hydration O2 shampoo en conditioner voor luchtig, mooi verzorgd haar. De lichte, frisse formule geven je haar nieuwe veerkracht en volume. Ook zou de shampoo een heerlijke, frisse geur hebben. Klinkt goed!

De shampoo en conditioner hebben beide dezelfde, lekkere geur. De geur is fris, maar het is geen citrus geur. Gelukkig maar, want daar ben ik zelf niet zo van. De shampoo schuimt tijdens het gebruik flink, dus je hebt slechts een klein beetje per keer nodig. De conditioner schuimt bijna niet, wat vrij logisch is.

Na het wassen van mijn haar met deze twee producten, ruikt het heerlijk fris naar deze shampoo en conditioner. De geur blijft in mijn haar hangen, waardoor je hem ruikt als je aan je haar ruikt. Lekker! Mijn haar ziet er fris en verzorgd uit na het wassen. Ook lijkt het iets meer volume te hebben. Niet extreem veel, maar wel iets.

 

Conclusie

Ik vind de gravity defying & hydration O2 shampoo en conditioner van OGX fijne producten. De verpakking is mooi, de producten ruiken lekker en zorgen ervoor dat mijn haar mooi valt. Of het echt een wondermiddel is? Dat helaas niet. Het zorgt er niet voor dat mijn haar ineens extreem volume heeft, maar ik zie wel verschil. Ook valt mijn haar gewoon mooi, iets wat natuurlijk ook wat waard is. De shampoo en conditioner kosten per stuk 10,99.

Kende jij dit merk al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog