s.Oliver – so pure for him & her

s.oliver so pure parfum review

s.Oliver leerde ik in mijn kindertijd kennen als kleding- en schoenenmerk. Nu staat s.Oliver voor mij juist bekend als een kledingmerk wat ook hele lekkere parfums verkoopt. Iets meer dan anderhalf jaar geleden wist ik nog niks van de parfums van dit merk. Nu ken ik ze allemaal en zijn er zelfs een paar die ik er echt regelmatig bij pak. Toen ik laatst een berichtje kreeg dat er weer een nieuwe parfum aan kwam, was ik dan ook gelijk nieuwsgierig. Ik mocht de nieuwe geur voor hem en voor haar voor je testen, dus vandaag wil ik beiden aan je laten zien. Benieuwd?

Allereerst de verpakking. Beide geuren zitten in een strak, kartonnen doosje. De flacons zelf zijn vrij simpel: er loopt één streep over het flesje. Bij de variant voor haar is deze matroze en de mannengeur heeft een matte, blauwe streep. Daarboven is het logo van s.Oliver gedrukt. Zowel de doosjes als de flacons zelf zijn dus erg minimalistisch. Met deze flacons gaat s.Oliver helemaal mee met de minimalistische trend. Leuk! Ook vind ik dat wel bij het merk passen.

Volgens s.Oliver zijn so pure for him en her beminnelijk, teder en het perfecte gezelschap voor elke dag. Klinkt goed!

Natuurlijk begin ik met de geur voor haar. De topnoten van deze geur zijn: klimop, citroen en appel. De hartnoten bestaan uit fresia,  jasmijn en cashmerehout. De basis wordt gevormd door ambrox, musk en sandelhout.

Hoewel ik de geur in het begin erg lekker vind, merk ik dat ik hem na een tijdje wat minder vind. Ik denk dat dat door de sandelhout noot komt, want daar hou ik persoonlijk gewoon niet zo van. Jammer, maar ik denk alsnog dat dit wel een geur is die veel mensen kunnen waarderen. Het is namelijk door de citroen en appel wel een frisse geur.

s.Oliver heeft niet alleen een parfum van deze geur, maar ook een bijpassende body lotion! De body lotion heeft dezelfde frisse geur en is vrij vloeibaar. Hierdoor trekt hij snel in en laat je huid lekker ruiken.

De geur voor hem ziet er iets stoerder uit dan de vrouwelijke variant. De topnoten van deze geur zijn: bergamot, groene appel en kardemon. De hartnoten bestaan uit lavendel, viooltjes en geranium. De basis wordt gevormd door ceder, sandelhout en amber.

Hoewel ik zelf dus niet zo fan ben van sandelhout, vind ik het in deze geur wel weer anders. Sowieso is deze geur voor mannen, waarbij ik sandelhout sneller kan waarderen. Mijn broertje heeft deze geur voor me getest en zowel hij als ik vonden hem erg geslaagd en lekker ruiken. Ook van deze geur denk ik dat dit er eentje is die veel mensen wel kunnen waarderen. Een geur van s.Oliver is dus perfect om cadeau te doen.

Conclusie

Ik vind beide So Pure geuren erg leuk. De verpakkingen zijn vrij minimalistisch en ook de geuren zijn niet heel zwaar of uniek. Dat maakt ze natuurlijk niet minder leuk. Het zijn frisse, lekkere geuren die iedereen wel lekker vind. Ik denk dus dat je met deze geuren niet snel fout zit en de geuren zijn daarmee ook perfect voor een wat jongere doelgroep. Mijn persoonlijke favoriet van s.Oliver blijft na het kennis maken met deze nieuwe geuren toch For Her. Daar kan So Pure helaas niet aan tippen. De eau de parfum voor haar kost 23,95 voor 30 ml. De eau de toilette voor hem kost 19,95 voor 30 ml en de So Pure body lotion voor haar kost 10,95 voor 150 ml. Dat zijn mooie prijsjes!

Kende jij de parfums van s.Oliver al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog