Oktober 2017 in een paar foto’s #2

De afgelopen week zijn er een stuk minder blogposts online gekomen dan normaal. Dat kwam doordat ik toch nog niet helemaal lekker in mijn vel zat vanwege het verlies van onze kat én omdat ik van 19 tot en met 20 oktober in het prachtige Kopenhagen zat. Doordat mijn werk gewoon door ging, besloot ik even voor mezelf te kiezen en wat meer rust te nemen na een lange werkdag. Soms heb je dat gewoon nodig. Gelukkig had ik afgelopen weekend genoeg tijd om mezelf weer een beetje op te laden én aan mijn blog te werken. Vandaar dat je deze week gewoon weer blogposts kunt verwachten zoals normaal. Vandaag wil ik de week beginnen met foto’s van de afgelopen twee weken. Benieuwd?

Met mijn vriendinnen ging ik halverwege deze maand naar Kopenhagen voor een stedentripje. We kwamen donderdag avond aan en vlogen zondag weer terug. Op vrijdag begonnen we met een rondje door het centrum van Kopenhagen. We gingen wat winkels in en ik sloeg mijn slag bij de Sephora.

Rond een uur of 12 die dag besloten we de trein te nemen naar Malmö, een stad in Zweden. Met de trein was het vanaf Kopenhagen slechts een kwartiertje. Leuk! Twee landen in één weekend.

Omdat het weer niet echt lekker was, besloten we een tussenstop te maken bij een schattig koffiebarretje, waar ik warme chocolademelk en een cheesecake muffin bestelde.

Vervolgens liepen we richting een fort en onderweg kwamen we dit prachtige park tegen. Parken zijn zo mooi in de herfst!

De tweede dag begonnen we met een goed ontbijtje. Het leuke van dit tentje was dat het een soort tapas-ontbijt was. Je bestelde allemaal kleine dingetjes die je dan met elkaar kon delen en combineren. Ik bestelde onder andere zachte brie, jum!

De tweede dag zouden we het mooiste weer hebben, dus we huurden fietsen en maakten een rondje door Kopenhagen. Helaas miezerde het wel een beetje, maar dat mocht de pret niet drukken. De eerste stop was de haven van Kopenhagen. Is ie niet mooi?

En natuurlijk kon de welbekende zeemeermin niet ontbreken tijdens onze fietstocht.

Na een hele dag sightseeing gingen we ’s avonds naar Tivoli, een pretpark midden in de stad. Het hele park was gehuld in een Halloween thema, wat het extra leuk maakt. We hebben hier heerlijk gegeten, rondgekeken en zijn ook nog in een achtbaan geweest! Tivoli vind ik wel echt een aanrader voor als je ooit naar Kopenhagen gaat!

Zondag, de derde dag, was het alweer onze laatste dag. We ontbeten bij een schattig tentje wat we via internet gevonden hadden. Hier bestelden we een enorm ontbijt: een combi van ei, bacon én blueberry pancakes. Te lekker!

De laatste dag hebben we nog lekker rondgelopen door de stad, maar omdat we veel dingen al gezien hadden, namen we ook lekker de tijd om ergens wat te gaan drinken. Ik bestelde een heerlijk vers sapje.

Aan het einde van de dag was het alweer tijd om richting huis te vliegen. Kopenhagen is een hele mooie stad en ik heb het er enorm naar mijn zin gehad. Echt een aanrader als je het mij vraagt!

Als laatste wil ik deze foto ook nog met je delen. Ik had afgelopen week namelijk mijn diploma uitreiking! Hoewel ik al een tijdje klaar ben, voelt het toch wel heel gek. Nu ik mijn diploma heb voelt het pas ‘echt’ klaar. Op naar de volgende!

Hoe was jouw oktober?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog