Favorieten oktober 2017

Vandaag is het alweer de laatste dag van oktober. Oktober voelde, voor de verandering, als een hele lange maand. Dat terwijl er wel veel gebeurde. Leuke, maar helaas ook minder leuke dingen. Ik heb daardoor wat minder tijd gehad voor mijn blog de afgelopen maand en heb daardoor dus ook wat minder nieuwe producten ontdekt. Toch zaten er een paar hele mooie producten tussen degenen die ik wél testte. Vandaag wil ik je daarom mijn favorieten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

Als eerste wil ik beginnen met één product, maar twee favorieten. De super stay matte ink van Maybelline is echt een groot favoriet van mij geworden. De rode tint kocht ik als eerste en de oud-roze variant volgde niet snel daarna. Waarschijnlijk raadt je het al: allebei zijn ze favoriet! Wat een fijn product is dit! Ik heb nog geen liquid lipstick gehad die de hele dag perfect bleef zitten én fijn aanvoelde op mijn lippen. Deze variant is écht long lasting.

Dit highlighting palette van Sleek behoort ook zeker tot mijn favorieten. Het palette bevat vijf verschillende highlighters met zowel een crème- als poedertextuur. Het leuke aan dit palette vind ik dat er zulke bijzondere tinten in zitten. Zo zit er een paarsige highlighter in, maar ook een groene en een blauwe. Eens wat anders, zo leuk!

Deze handcrème van de Vanilla Pumpkin lijn van The Body Shop is ook een favoriet. Deze handcrème ruikt heerlijk warm en is daardoor perfect voor deze tijd van het jaar. Hij zorgt ervoor dat mijn handen lekker ruiken en gevoed worden. Hier kun je mijn volledige review van dit product lezen.

Last but not least wil ik dit haar-duo met je delen. Op dit moment gebruik ik deze shampoo en conditioner van OGX en ik vind ze erg fijn. Als ik deze combi gebruik, valt mijn haar mooi en lijkt meer volume te hebben. Ook over deze producten schreef ik een review.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog