The Body Shop – vanilla pumpkin hand cream

the body shop vanilla pumpkin handcrème

Hoewel de herfst al eerder begonnen is, vind ik oktober echt zo’n herfstmaand. De blaadjes aan de bomen verkleuren langzaam naar warmere tinten en de dagen worden korter. Nog iets wat echt bij oktober hoort is Halloween. Speciaal voor Halloween bracht The Body Shop dit jaar haar vanilla pumpkin lijn uit, een lijn met pompoen. Te leuk! Ik testte de handcrème uit en vandaag wil ik je er mijn mening over geven. Benieuwd?

vanilla pumpkin handcrème review

Allereerst wil ik met je delen dat ik de verpakking te schattig vind. De handcrème zit in een plastic tube met een oranje opdruk. De kleuren en de afbeelding op de voorkant passen perfect bij het herfstige thema. Het zwarte dopje maakt de tube helemaal af.

Volgens The Body Shop kun je je handen met deze crème trakteren op de heerlijke vanilla pumpkin geur. De handcrème wordt snel opgenomen en helpt je handen verzachten en beschermen. De crème zou een lichte textuur hebben die niet vettig aanvoelt, iets wat ik echt een pluspunt zou vinden.

The Body Shop omschrijft de vanilla pumpkin geur als een kenmerkende geur van pompoen, vanille uit Madagascar en een vleugje tonkabonen, hazelnoot en ahornsiroop. Ikzelf zou hem omschrijven als een warme vanille/koekjes-achtige geur. Een echte herfstgeur in ieder geval! Hoewel ik de geur vrij bijzonder vind, vind ik hem wel erg lekker.

Wat ik het belangrijkste vind aan een handcrème is dat hij ten eerste zijn werk doet en er dus voor zorgt dat mijn handen niet meer droog zijn. Ten tweede vind ik het belangrijk dat de handcrème geen vettige laag achter laat. Wanneer ik dan mijn handen ingesmeerd heb, laat ik overal vette vingerafdrukken achter. Het voordeel van de vanilla pumpkin hand cream is, is dat hij snel intrekt. Ook laat hij vrijwel geen vettig laagje achter, waardoor ik nergens vette afdrukken achter laat.

Na het insmeren ruiken mijn handen subtiel naar de warme vanilla pumpkin geur. Ook voelen mijn handen zacht en verzorgd aan. Ik denk dat deze handcrème geschikt is voor een herfstmaand als oktober, maar ik denk dat je een iets voedendere crème nodig zult hebben als je in de winter écht droge handen hebt.

Conclusie

Ik vind de hand cream uit de vanilla pumpkin lijn van The Body Shop fijn. De tube is super schattig en herfstig, net als de warme geur. Het is een echte herfst-handcrème die mijn handen verzacht en verzorgt. Hij laat geen vettig laagje achter, iets wat ik erg belangrijk vind. De handcrème uit deze lijn kost €5,50 en is op dit moment verkrijgbaar. Wel denk ik dat je snel moet zijn voor deze collectie, omdat het een limited edition is. De vanilla pumpkin lijn bevat naast deze handcrème ook een shower gel, body butter en shimmer mist.

Lijkt jou dit een lekkere geur?

xxx Teddy

1 comment

  • Ik vind het ook een typische vanille koekjes geur, super lekker in ieder geval.
    Alsof je net met je handen in van die zelf gemaakte zand deeg koekjes heb lopen kneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog