Oktober 2017 in een paar foto’s

Mijn oktober begon goed. Ik was jarig en vierde het uitgebreid op de dag zelf met mijn vriend en later met al mijn familie. Ik was weer volop aan het werk en had het prima naar mijn zin. Daardoor en doordat er halverwege deze maand iets gebeurde wat niet zo leuk is, heb ik vandaag niet zo veel foto’s voor je. Toch wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn oktober begon. Benieuwd?

Zoals je hierboven kunt lezen, begon oktober voor mij enorm leuk. 5 oktober was ik namelijk jarig. Ik werd 22 en ging die dag met mijn vriend uit eten. Hij had twee hele mooie cadeautjes voor me uitgezocht: een paar oorbellen en een bijpassende ketting. Super lief! Dat weekend vierde ik mijn verjaardag nog eens uitgebreid voor familie.

Deze maand begon ik ook met het testen van het disorted dreams highlighting palette van Sleek. Ik vind hem zo mooi, dat ik hem hier gewoon nog even moet delen. Dit palette heb ik er begin deze maand enorm veel bij gepakt om mijn look af te maken!

Nog een product wat ik deze maand ontdekte, is deze super stay matte ink liquid lipstick van Maybelline. Sinds ik hem heb, heb ik hem al regelmatig gedragen en ik ben er enorm enthousiast over. De houdbaarheid is namelijk echt bizar! Als jij nog op zoek bent naar een liquid lipstick die écht lang blijft zitten, zou ik zeker even mijn review lezen.

Dit verslagje sluit ik af met een fijne foto, maar een rot beschrijving. Afgelopen weekend hebben wij namelijk onze kat in laten slapen. Dit is de laatste foto die ik van hem maakte, toen we nog even zaten te knuffelen die dag. Hij was al langer gebrekkig, maar afgelopen weekend kon hij niet meer zelf op zijn benen staan. Omdat we het gewoonweg te zielig vonden en hem een verdere lijdensweg wilden besparen, zijn we toen met z’n allen naar de dierenarts gegaan. Hoewel ik mezelf nu slecht voel, weet ik in mijn achterhoofd dat het beter voor hem is. Rust zacht Piet, je was een cutie.

Doordat ik het hier moeilijker mee heb dan verwacht, weet ik nog niet of het me gaat lukken mijn blog deze week op volle kracht te houden. Als er iets minder blogposts online komen dan verwacht, weten jullie waar het aan ligt.

Hoe was het begin van jouw oktober?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog