MUA – velvet lip lacquer serene

Een tijd terug liet ik je mijn eerste MUA velvet lip lacquer zien in de kleur Aflush. Ik vond het een erg leuk product, maar de tint zelf was nogal opvallend en fel. Daarom besloot ik ook een wat rustigere tint uit te zoeken om te proberen. Misschien zou ik die vaker dragen. Het kruidvat filiaal waar ik was, had niet heel veel keus, dus de keuze was snel gemaakt. Ik koos een lichtere, roze tint uit: serene. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

Serene zit hetzelfde verpakt als Aflsuh. De tube zit in een kartonnen doosje met zwierige, glimmende, gouden letters. Nog steeds is het doosje niet helemaal mijn ding, maar dat terzijde. De tube zelf vind ik er wel leuk uitzien. De huls is mat en doorzichtig, iets wat ik niet vaak zie. Ook is de dop mat, alleen is deze zwart. Op de dop komen de gouden letters terug. Gelukkig zijn ze hier niet zwierig.

Volgens MUA blijft de velvet lip lacquer lang zitten. De velvet lip laquer zou een mooie en compleet matte tint achterlaten. Ook zou het gemakkelijk aan te brengen zijn door de applicator en zou het product snel opdrogen.

Hierboven zie je hoe Serene eruit ziet op mijn pols. De substantie doet me een beetje denken aan een dikke, stroperige lipgloss. Om heel eerlijk te zijn word ik niet heel enthousiast van de kleur. Hoewel hij erg goed dekt, vind ik de kleur wel erg lichtroze. Ik weet niet zo goed of dat bij mij staat… Ook Serene ruikt net zoals Aflush een beetje chemisch wanneer je hem aanbrengt. Gelukkig verdwijnt deze geur wanneer het product opdroogt.

Hier zie je de tint op mijn lippen. Ook hier dekt ie erg goed. Zoals ik al voorspelde, is dit niet mijn kleur. Het is een hele milky, lichte, roze tint die denk ik mooier staat bij iemand die wat donkerder is dan dat ik ben. Helaas.

Net zoals bij mijn eerste lip lacquer moest ik snel werken om het product goed aan te brengen. Wanneer het product niet gelijk verdeelt is over je lippen, zie je dat namelijk snel. Hierboven zie je bijvoorbeeld dat de tint op sommige plekken een beetje streperig is opgedroogd. Wat wel een voordeel is, is dat het product snel opdroogt en je dus niet hoeft te wachten met bewegen. In het begin voelen je lippen nog wat plakkerig aan, maar wanneer de lip lacquer opgedroogd is, plakt het niet meer.

Wanneer het product eenmaal opgedroogd is, blijft hij zitten waar hij zit. Serene blijft bij mij dan ook echt lang zitten. Een maaltijd overleeft hij makkelijk en als je niets of weinig zou eten, zou hij gemakkelijk uren achter elkaar goed kunnen blijven zitten. Wat ik ook fijn vind, is dat hij echt op je lippen ‘vast zit’ en dus niet afgeeft.

Hoewel ik het product zelf erg leuk vind, is Serene geen kleur voor mij. Het aanbrengen vergt even wat precisie, maar daarna heb je wel een lipkleur die de hele dag op zijn plek blijft en niet afgeeft. Ook merk ik dat het product mijn lippen niet uitdroogt, iets waar ik in eerste instantie een beetje bang voor was. De velvet liplacquers van MUA zijn verkrijgbaar bij verschillende kruidvat filialen voor 4,99.

Zou dit een kleur voor jou zijn?

xxx Teddy

6 comments

  • Ik ben al een tijd nieuwsgierig naar deze liplacquers. Het ziet er goed uit. Het strepen-probleem blijf je toch wel houden met matte liquid lipsticks. De kleur is niks voor mij, trouwens. Gelukkig hebben ze er een paar die ik wel leuk vind.
    Liefs

  • Ik vind de kleur op zich prachtig! Dit soort kleuren staan mij juist weer wel terwijl roodtinten weer heel gek kleuren, fijne review!

  • Denk dat deze kleur ook te licht voor mij is, maar vind hem wel heel mooi moet ik zeggen! Ook echt mooi mat. Ga even de andere kleuren googlen want ben wel benieuwd welke kleuren er allemaal zijn. Het product zelf ziet er goed uit. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog