MUA – velvet lip lacquer Aflush

Hoewel ik enorm van lipsticks hou, vind ik ze soms ook enorm vervelend. Sommige lipsticks slijten namelijk enorm snel. Je hoeft maar wat te drinken of naar een zak chips te kijken en er is niets meer van je lipstick te zien. Dat vind ik altijd zo zonde. Vaak kies ik mijn lipstick dan ook uit op gelegenheid. Als ik weet dat ik de hele dag in college zit en dus ook wat wil eten, kies ik sneller een longlasting lipstick uit of eentje waarbij het niet zo opvalt als ie wat slijt. Laatst kwam ik bij de kruidvat de velvet lip lacquers van MUA tegen. Deze lip lacquers zouden extreem lang blijven zitten. Ik werd nieuwsgierig en besloot de tint Aflush te proberen. Vandaag laat ik deze aan je zien. Benieuwd?

Aflush zit in een kartonnen doosje. Op het zwarte kartonnetje staat om welk product het gaat in glimmende, gouden letters. Het kartonnen doosje is half open, waardoor je de kleur van de lip lacquer goed kunt zien. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de verpakking er een beetje kitsch uit vind zien door het glanzende goud en de zwierige letters.

De verpakking van de lip lacquer zelf daarentegen vind ik wel erg mooi. De huls heeft een matzwarte dop met dezelfde gouden details, maar deze zijn minder overdreven. Ook is de huls mat en doorzichtig. Iets wat ik erg mooi vind.

Volgens Mua zorgt de velvet lip lacquer voor een mooie, matte kleur die lang blijft zitten. Het product zou gemakkelijk aan te brengen zijn en snel drogen. Klinkt goed!

Hier zie je Aflush op mijn pols. Ik vind de kleur erg heftig, maar ook wel erg gaaf. De tint is enorm dekkend en lijkt qua substantie een beetje op een dikke lipgloss. De geur is helaas wel een beetje chemisch. Gelukkig ruik je deze niet overdreven en is de geur vervlogen als de lip lacquer is opgedroogd.

Hier zie je hoe Aflush eruit ziet op mijn lippen. Aflush is een lastige tint om vast te leggen, want hij ligt tussen knalroze en koraal in. In de felle zon lijkt hij feller en meer koraal en in de schaduw is hij wat rozer. Ik vind het in ieder geval een hele gave tint voor de zomer. Hij is vrij heftig, maar ik vind hem wel wat hebben.

De lip lacquer is niet het meest makkelijke product om aan te brengen. Je moet ervoor zorgen dat de substantie gelijk over je lippen verdeelt is, anders krijg je kleurverschillen of strepen. Ook moet je niet te langzaam werken, want het product droogt best snel op. Maar zoals je ziet op bovenstaande foto, is het wel prima te doen.

Aflush droogt snel op. In het begin voelen mijn lippen nogal plakkerig aan, maar als de lip lacquer opgedroogd is, heb ik hier geen last meer van. Aflush geeft dan niet meer af en blijft echt lang op mijn lippen zitten. Wat eten en wat drinken overleeft ie makkelijk.

Ik vind de velvet lip lacquer in de tint Aflush van MUA erg leuk. De kleur is erg mooi. Hoewel het aanbrengen even wat werk is, heb je wel een mooie tint die erg lang blijft zitten en niet afgeeft. Ook zijn mijn lippen niet droog nadat ik dit product gebruikt heb. Een velvet lip lacquer is verkrijgbaar bij verschillende kruidvat filialen die MUA verkopen en kost daar 4,99.

Zou dit product iets voor jou zijn?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog