Moody monday #18

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 18 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Sassy & Chic – 6 dingen die alle moeders doen
Omdat het gisteren moederdag was, wil ik dit artikel nog even met je delen: 6 dingen die alle moeders doen. Heel erg herkenbaar…

A Beauty To Rock – favoriete drugstore producten ‘make-up’
Hoewel ik high end producten vaak erg mooi en fijn vind, kan ik ook enorm blij worden van mooie en goede budgetproducten. Griet laat in dit artikel haar favoriete drugstore producten zien. Ik herken een paar producten die ik zelf ook erg fijn vind, maar ook de andere producten zien er erg goed uit!

My paperblank – DIY hoe start je een bullet journal
Ik hou enorm van schattige notitieboekjes en planners. Mijn agenda probeer ik ook altijd zo leuk mogelijk te maken, ik gebruik hem immers iedere dag. Van dit artikel waar uitgelegd wordt hoe je een bullet journal start, wordt ik dan ook automatisch blij. Hoe leuk is dit!

Bellesqa – 3x handige beauty hacks!
Ik hou van trucjes die mijn leven makkelijker, leuker of beter maken: life hacks worden ze wel genoemd. Maar ook van hacks op het gebied van beauty kan ik blij worden. In dit artikel lees je drie simpele hacks die zo voor de hand liggen, dat je er waarschijnlijk nog niet aan gedacht had.

Welke beauty hacks gebruik jij?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog