5x leuke dingen die je vandaag met je moeder kunt doen

Happy mothers day! Vandaag is het moederdag. De perfecte dag om je moeder eens lekker in het zonnetje te zetten en eens wat extra’s voor haar te doen. Want moeders hebben immers ook veel voor jou over. De kans is groot dat je deze dag vrij hebt gehouden en wat leuks wil gaan doen met je moeder. Vandaar dat ik vandaag 5 ideetjes voor je heb die je vandaag met je moeder kunt doen. Benieuwd?

1. Naar de bioscoop
Er draaien op dit moment een aantal erg leuke films in de bioscoop. Speciaal voor moederdag heb je de film mothers day. Enorm leuk om hier vandaag samen met je moeder heen te gaan. Ik zou wel van tevoren reserveren, want de kans is groot dat deze film vandaag erg populair is.

2. High Tea
Je kunt ook je moeder meenemen om ergens een lekkere high tea te doen. Met dit weer is het ideaal als je ergens op een terras of in een binnentuin kunt zitten. Maar je kunt natuurlijk ook thuis een high tea organiseren. Maak allemaal lekkere hapjes en ga gezellig samen met je moeder in de tuin zitten.

3. Oude foto’s en filmpjes terugkijken
Als ik oude foto’s en filmpjes terugkijk, komen er altijd de leukste verhalen boven. Hoe leuk is het om vandaag samen met je moeder deze oude foto’s en filmpjes terug te kijken. Ik durf te wedden dat er hele leuke verhalen naar boven komen.

4. Naar het strand
Deze moederdag is het enorm lekker weer. Je zou zelfs samen met je moeder een dagje strand kunnen doen. Zo ben je er eens lekker uit én kun je optimaal genieten van het heerlijke weer.

5. BBQen
Doordat het lekker weer is, kun je prima buiten eten. Het is dan ook perfect weer om buiten te barbecuen. Maak lekkere salades, hapjes en haal stokbrood in huis om de barbecue helemaal af te maken. Als je je vader laat barbecuen, hoeft je moeder vandaag ook niet te koken!

Wat ga jij vandaag doen?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog