nivea micellair review

Nivea MicellAIR review oog make-up remover

Mocht je mijn blog al wat langer volgen, dan weet je misschien dat ik groot fan ben van de oogreinigingslotion van Garnier. Mijn holy grail wat betreft het verwijderen van (waterproof) oogmake-up, glitters en vloeibare lipsticks. Ik heb er al aardig wat flesjes van versleten en eigenlijk nooit meer een andere remover geprobeerd. Why change a winning team, right? Tot nu. Ik testte namelijk de MicellAIR waterproof oog make-up remover van Nivea en review hem vandaag voor je. Zou dit mijn nieuwe favoriet worden?

Nivea Micellair oog make-up remover review

Nivea MicellAIR review

De reiniger zit in een stevig, plastic flesje. Het flesje is compleet zwart en heeft witte met roze details. Ook is het blauwe logo van Nivea groot afgebeeld. Een prima verpakking, maar niet heel bijzonder.

nivea micellair review

Volgens Nivea verwijdert de MicellAIR oog make-up remover langhoudende, hardnekkige waterproof make-up zonder te wrijven. De formule zou daarnaast de huid een zuurstofboost geven. De reiniger is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen en zou geen residu van het product achterlaten. Klinkt goed, een reiniger die zelfs waterproof mascara aan kan én geen vettig laagje achter laat.

oogmake-up remover

Oké, op naar de reiniger zelf! Hoewel ik had verwacht dat het een zwart goedje zou zijn, door de verpakking, bleek dat niet het geval. De reiniger is gewoon kleurloos en doorzichtig. Het is dus alleen de verpakking die zwart is. Aan de ene kant vind ik dat jammer, want een zwart reinigingsproduct is eens wat anders. Maar aan de andere kant weet ik niet of ik wel fan was geweest van een zwarte reiniger.

Ik gebruik deze reiniger net als ieder ander. Ik doe wat op een watje, duw deze tegen mijn dichte oog met make-up aan, laat hem even zitten en veeg dan voorzichtig de make-up weg. Wanneer ik veel make-up draag, moet ik altijd wel een beetje wrijven, maar niet super veel. Dat is met deze reiniger niet anders. Helaas moet ik bij deze reiniger net wat vaker wrijven en net wat meer remover gebruiken om mijn ogen helemaal make-up vrij te maken. Ook merk ik dat mijn make-up bij deze reiniger wat meer afbrokkelt en niet direct weg is. Dat is jammer, maar de reiniger werkt nog steeds wel prima.

Nivea Micellair oog make-up remover waterproof

Conclusie

Je raad het misschien al na het lezen van mijn review, maar ik vind de MicellAIR oog make-up remover van Nivea een prima reiniger, maar het is niet mijn nieuwe favoriet. De variant van Garnier werkt voor mij toch echt beter. Met deze remover van Nivea moet ik gewoon net wat meer boenen en dat vind ik jammer. Begrijp me niet verkeerd, het is nog steeds een prima remover, maar ik ben niet omver geblazen. Wat ik wel erg fijn vind, is dat hij geen vettig laagje achterlaat op mijn huid. Daar heb ik altijd zo’n hekel aan. De MicellAIR oog make-up remover van Nivea kost €6,99 voor 125 ml. Dat is niet duur voor een remover zoals deze.

Welke remover gebruik jij om je oogmake-up te verwijderen en zou je de Nivea MicellAIR ook proberen na het lezen van mijn review?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog