Series om deze zomervakantie nog even te bingewatchen

Het ziet ernaar uit dat die hittegolf van een paar weken geleden nu toch echt verleden tijd is. Jammer? Aan de ene kant wel, al krijg ik wel veel meer gedaan als het rond de 20 graden is. Ook vind ik het dan minder erg om even binnen te zitten. Wanneer het warm is, heb ik toch sneller de neiging om buiten wat te doen. Nog een paar weekjes en dan zit de zomervakantie er alweer op. Mocht je de laatste weken nog niet helemaal volgepland hebben én helemaal uitgerust aan je nieuwe schooljaar/baan willen beginnen: vandaag wil ik 5 series met je delen die je de laatste weken van de zomervakantie nog snel even kunt bingewatchen. Benieuwd?

La Casa de Papel

Uiteraard moet ik hiermee beginnen. Ik heb tijdens seizoen 1 en 2 op het puntje van mijn stoel, uh bank, gezeten. Wat een geweldige serie. La Casa de Papel gaat kort gezegd over een groep die de Spaanse munt gaat overvallen. Toen ik hoorde dat seizoen 3 eraan kwam, kon ik dan ook niet wachten om deze direct te bingen. Het zijn maar 8 afleveringen, dus je bent er eigenlijk zo doorheen. Ergens ook wel jammer, want ik kan nu al niet wachten totdat ze met seizoen 4 komen. Mocht je nog geen enkel seizoen van La Casa de Papel gekeken hebben, doe dit dan zeker!

Jane the Virgin

Een iets minder spannende serie, maar daardoor niet minder bingewatch-waardig: Jane the Virgin. Op aanraden van een vriendin begon ik met kijken. Jane the Virgin gaat over Jane, een katholieke vrouw die per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd wordt. Hoewel ik had verwacht dat het een enorm cheesy serie zou zijn (op sommige momenten is dat het zeker) zitten er ook zeker wat spannende elementen in die ik niet had zien aankomen. Een serie die lekker wegkijkt, maar waarbij je je wel iedere keer afvraagt “wat gaat er nu weer gebeuren?” Jane the Virgin heeft 4 seizoenen, dus hier ben je wel even zoet mee.

Girlboss

Nog een leuke serie: Girlboss. Girlboss gaat over Sophia, de oprichtster van Nasty Gall, een kledingwebshop. In deze serie volg je de weg die Sophia naar het oprichten van de webshop aflegt. Erg leuk om te zien en zeker niet zonder tegenslagen! Girlboss heeft 1 seizoen, waardoor je hem lekker wegkijkt.

Turn up Charlie

Turn up Charlie gaat over de DJ Charlie. Het lukt hem naar niet om door te breken. Wanneer zijn beste vriend hem vraagt om tijdelijk nanny te zijn voor zijn dochtertje, besluit hij ja te zeggen. Het verdient niet alleen goed, maar zo hoopt hij een ingang te krijgen bij de vrouw van zijn beste vriend, die wél een bekende DJ en producer is. Maar natuurlijk is de dochter van de twee niet de makkelijkste… Een vlotte comedy die ook weer lekker wegkijkt.

Good Girls

Last but not least in het lijstje met goede series om in deze zomervakantie te bingewatchen: Good Girls. Sinds kort staat ook het tweede seizoen van deze Netflix original online. De serie gaat over drie huisvrouwen die een heel normaal leventje lijken te hebben. Totdat ze alle drie in geldnood komen en een supermarkt overvallen. Hoewel ze hadden afgesproken dat dat een eenmalige actie zou zijn, werkten ze zichzelf meer in de nesten dan gepland. Een humoristische, maar ook spannende serie die zeker de moeite waard is.

Welke series kijk jij graag?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog