mac mineralize blush review

MAC Mineralize Blush Naturally Flawless

Mineralize Blush Naturally Flawless M.A.C

Als beautyliefhebber en -blogger heb ik door de jaren heen flink wat make-up bij elkaar gespaard. Hoeveel blushes ik heb, durf ik dan ook niet met zekerheid te zeggen. Uiteraard heb ik zo mijn favorieten. Begrijp me niet verkeerd, de blushes die ik in mijn bezit heb, gebruik ik allemaal. Maar gewoon niet allemaal evenveel. Sommige pak ik er maar zo af en toe bij, terwijl ik andere bijna op dagelijkse basis gebruik. De MAC Mineralize Blush in de kleur Naturally Flawless behoort tot de laatste groep. Naturally Flawless is echt mijn go to blush wanneer ik een blush met warme ondertoon wil dragen. Omdat ik er tot mijn verrassing nog nooit over had geschreven op mijn blog, is het vandaag tijd. Tijd voor mijn review van Naturally Flawless. Vandaag laat ik je dus mijn favoriete blush van het moment zien. Benieuwd?

M.A.C Mineralize Blush Naturally Flawless review

MAC Mineralize Blush

De blush zit in een zwart, kartonnen doosje. Het doosje heeft witte details en heeft een zwart glanzend en mat stuk. De blush zelf zit in een hard, plastic, zwart doosje met een doorzichtige deksel. Dat vind ik zelf altijd erg handig, vooral als je meerdere blushes van één merk bezit. Onder het venster is het logo van MAC te zien. Een strakke, chique verpakking dus.

 Naturally Flawless blush

Volgens MAC zou de lichtgewicht formule van deze blush gemakkelijk over de huid glijden. De kleur zou daarnaast ook makkelijk op te bouwen zijn, van een lichte naar een zware dekking. Ook zit er een kleine glans in de blush. Hij is dus niet compleet mat, maar heeft eerder een parelmoer effect. Deze blush zou geschikt zijn voor ieder huidtype.

De kleur die ik heb heet Naturally Flawless. Naturally Flawless is een lichte, perziktint. Hoewel ik zelf een koele ondertoon heb en koele producten me normaal gesproken mooier staan, merk ik dat een perziktint mijn huid juist net wat warmer maakt. Het maakt mijn uitstraling wat zachter en de perziktint complementeert mijn blauwe ogen. Daardoor is Naturally Flawless een blush die ik bijna op dagelijkse basis gebruik.

Mineralize Blush Naturally Flawless Mac swatch

Hierboven zie je de swatch van Naturally Flawless. Zoals je kunt zien dekt Naturally Flawless goed, maar is de kleur niet direct heel extreem. Ik vind de kleur in ieder geval heel mooi. Hij is niet té oranje, maar heeft wel duidelijk een warme ondertoon. Eigenlijk mijn ideale blush tint.

Naast de mooie kleur is de blush kwalitatief ook erg goed. Hij brengt fijn aan, is super goed te blenden én makkelijk op te bouwen. Dat de blush makkelijk te blenden is, is vooral handig wanneer je net te veel hebt aangebracht. Dat blend je dan zo weg. De blush is daarnaast dus ook makkelijk op te bouwen zonder dat je vlekken krijgt. Ideaal, want op sommige dagen wil ik slechts een beetje blush dragen en bij iets als een feestje juist wat meer.

Conclusie

De Mineralize Blush van MAC in de kleur Naturally Flawless is echt mijn favoriete blush van het moment. De kleur past perfect bij mijn lichte huid en blauwe ogen, al zou je dat in eerste instantie niet per se denken. De blush heeft namelijk een warme ondertoon en ikzelf een koele. Zo zie je maar weer: door de regels zo nu en dan te doorbreken kunnen hele leuke dingen ontstaan. De blush brengt makkelijk aan, is goed te blenden en goed op te bouwen. Een Mineralize Blush van MAC kost €28,00. Dat is zeker niet goedkoop, maar je kunt wel enorm lang doen met zo’n blush. Ik vind hem dus zeker het geld waard. Ook een heel mooi product: de Mineralize Skinfinish van M.A.C.

Wat is jouw favoriete blush?

xxx Teddy

[wp_quiz id=”17514″]

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog