dstrct laptoptas

New in leren laptoptas van DSTRCT

2018-2019, het studiejaar waarin ik mijn master deed én deze haalde. Woohoo! Yes, je leest het goed: ik heb mijn scriptie gehaald en mag binnenkort mijn diploma ophalen. En dat betekent ook dat ik mijn studenten OV stop moet zetten, mezelf geen student meer mag noemen én een grote-mensen-baan ga zoeken. Vooral dat laatste vind ik toch wel spannend. Begrijp me niet verkeerd, ik heb er enorm veel zin in, maar het is wel even wat anders. Om met kleine stapjes te beginnen kocht ik laatst een lila pak (goed excuus om fancy kleding te kopen) én zocht ik laatst een prachtige laptoptas van DSTRCT uit bij Lederwarenwebshop. Over de laatstgenoemde wil ik het vandaag met je hebben. Benieuwd?

lederwarenwebshop dstrct

DSTRCT laptoptas

Van Lederwarenwebshop mocht ik een tas uitzoeken. Lederwarenwebshop is een webshop met leren tassen, portemonnees en riemen. Een hoop dus! Omdat ik nog op zoek was naar een mooie, leren rugzak, koos ik voor de laptoptas van DSTRCT. DSTRCT is een merk met handgemaakte leren tassen. Deze tassen hebben allemaal een strak design en zijn gemaakt met een oog voor functionaliteit. Klinkt echt als iets voor mij.

De rugzak is gemaakt van geschuurd leer. Het is dus geen glad leer, maar heeft een ruwe textuur. Zelf vind ik dat de rugzak zijn karakter geven. De tas heeft zowel een handvat als verstelbare schouderbanden, die ook gemaakt zijn van leer.

De DSTRCT laptoptas is gemaakt voor een laptop van 15,6 inch. Zelf heb ik een laptop van 13 inch die hier dus makkelijk inpast. De rugzak zou vooral praktisch zijn door de diverse opbergvakken, waardoor je naast je laptop ook makkelijk een kladblok mee kunt nemen.

Zoals je op de foto kunt zien, bestaat de tas uit twee gedeelten die afzonderlijk met een rits afgesloten kunnen worden. Het voorste vak is het grootst en het vak erachter wat kleiner. Deze laatste is bedoelt voor je laptop. In het voorste vak zit ook nog een smal ritsvak en een haakje, zodat je je spullen nog beter kan organiseren. Ook op de voorkant van de tas zit nog een klein ritsvak, voor spullen die je snel moet kunnen pakken.

Conclusie

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe, leren laptoptas van DSTRCT. De tas is super stevig én mijn laptop past er met gemak in. Ook heb ik nu een extra vak waar ik allerlei andere dingen in kan proppen. Denk aan lunch, mijn agenda, een oplader en andere dingen die je met je mee sleept. Zoals ik al aangaf, komt deze laptoptas van de Lederwarenwebshop. Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie, leren laptoptas, neem dan zeker even een kijkje!

Heb jij een fijne laptoptas?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog