ooglook – a hint of violet

Je weet misschien al hoe gek ik ben op het Chocolate bar palette van Too Faced, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet alle kleuren heb gebruikt. Daarom leek het me leuk om een look te maken met 3 kleuren die ik eigenlijk nog niet aangeraakt had. Kijk je mee?

Hierboven zie je de producten die ik heb gebruikt. Natuurlijk als eerste het Chocolate bar palette. Als basis heb ik mijn MAC paintpot in painterly gebruikt. Om het geheel af te maken heb ik een zwarte eyeliner gebruikt van lancôme en de mascara van Eyelure.

De kleuren die ik besloot te gebruiken zijn: Cherry Cordial een bordeaux rode/bruinige kleur, Candied Violet een paarse tint met grove glitters en Strawberry bon bon een heel lief zacht roze kleurtje.

Ik begon met mijn MAC paintpot in painterly als basis. Deze bracht ik aan met een fluffy kwast, zodat ik maar een dun laagje kreeg. Als t laagje te dik is, blijft ie bij mij niet zo goed zitten merk ik.

Daarna plakte ik een stukje plakband vanaf mijn ooghoek schuin naar mijn wenkbrauw. Ik wilde namelijk een soort wing maken met oogschaduw en zo blijft de lijn lekker strak. Dit is een trucje wat ik wel vaker gebruik bij oogschaduw. Ik bracht Cherry Cordial in mijn crease aan en langs het randje van het plakbandje. Dit deed ik met een puntig oogschaduwkwastje.

Candied Violet bracht ik net onder mijn crease aan en strawberry bon bon ging over mijn hele ooglid. Daarna heb ik mijn fluffy blending kwast gepakt en heb alles goed vervaagd, hierdoor lopen de verschillende kleuren mooi in elkaar over en daarna haalde ik het plakbandje eraf.

Als laatste bracht ik nog een dun lijntje met een eyeliner stift en mascara op mijn wimpers aan om het geheel af te maken.

Hierboven zie je het resultaat. Ik dacht dat het vrij heftige kleuren zouden zijn, maar zo aangebracht en goed geblend, vind ik ze toch vrij neutraal. Cherry Cordail valt wel lekker op, maar dat vind ik wel leuk af en toe.

Wat vind jij van deze kleur combinatie?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog