Lush – wizard bubble bar

Lush vind ik rond deze tijd van het jaar echt geweldig. Alles is net iets meer over de top en net iets specialer dan normaal. In deze shoplog had je al kunnen zien welke leuke dingetjes ik in huis had gehaald om de winter door te kunnen komen. Mijn eerste bad dit najaar was afgelopen weekend een feit. Maar dit deed ik niet alleen, samen met de Wizard genoot ik van dit heerlijke bad.

De Wizard is een bubble bar van Lush. Deze zorgt volgens Lush voor knetterende magie in je badwater. Je stress verdwijnt hiermee in één klap door de kalmerende mandarijn-, jeneverbes- en venkelolie.

De grootste reden waarom ik meneer de Wizard mee naar huis had genomen, was zijn uiterlijk. De Wizard ziet er echt onwijs leuk uit, met zijn paarse kleur, schattige gele sterretje en glitters. De geur van de Wizard vind ik vrij subtiel voor Lush. Hij is erg lekker en rustgevend. Een beetje warm, maar niet zwaar.

De wizard moet je niet zomaar in je badwater gooien. Deze moet je verkruimelen onder stromend water. Het badwater kleurde paars en de Wizard liet ook zijn betoverende glitters achter in het water. Daar bovenop dreven bergen van “magisch” schuim.

Het fijne aan de bad producten van Lush vind ik dat ze mijn huid niet uitdrogen. Mijn huid was ook na dit bad weer heerlijk gevoed en voelde totaal niet droog aan. Ik had echt geen body lotion of butter meer nodig. Iets wat ik normaal wel vaak gebruik na een lekker warme douche en zeker na een bad.

Helaas is de Wizard niet zo lang verkrijgbaar, want hij hoort bij de halloween collectie van Lush. Ik vind het echt een hele fijne bubble bar met een lekkere, maar subtiele geur. Voor 6,25 hebt je hem in huis en maakt hij ook een magisch bad voor jou.

Heb jij laatst nog iets van Lush gekocht?

xxx Teddy

 

 

 

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog