Benefit – it’s potent! eye cream

Laats kon je hier al lezen dat ik eigenlijk niet zo goed weet wat ik met oogcrème aan moet. Maar toen ik in de prettybox van september deze miniatuur it’s potent! eye cream van Benefit ontving, besloot ik deze toch te proberen. Zou ik hier wel iets van merken?

De eye cream kreeg ik in een potje van 3 gram. Het doosje is echt mini, net zoals het potje. Beide vind ik er wel onwijs leuk uitzien voor een miniatuur. Het doosje is mooi versierd en ook het potje met de oogcrème is prachtig. De dop is van plastic, maar het potje zelf is van glas.

Volgens Benefit vervaagt deze eye cream je donkere kringen en vervagen je fijne lijntjes waardoor je een frisse en uitgeslapen blik krijgt. De crème bevat peptide complex dat bekend staat om de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren.

Ik heb (nog) geen last van fijne lijntjes, maar iets wat tegen donkere kringen helpt, kan ik af en toe zeker wel gebruiken. Ik heb normaal weinig last van donkere kringen. Maar als ik een keer slecht geslapen heb, merk ik wel dat de huid onder mijn ogen iets donkerder is.

De substantie van de crème is vrij gel-achtig. Je hebt maar een heel klein beetje nodig per keer. De crème smeert heel makkelijk uit en trekt onwijs snel in. Fijn! Ik gebruik hem altijd ’s ochtends en dan kan ik al vrij snel daarna mijn make-up aanbrengen.

Ik merk niet extreem veel als ik deze crème gebruik. Wel heb ik het idee dat de huid rond mijn ogen er iets frisser uit ziet. Vooral als ik een nacht niet zo goed of heel weinig heb geslapen. Ook vind ik het eigenlijk wel lekker, zo’n verfrissende crème ’s ochtends onder mijn ogen smeren. Alsof ik er net iets wakkerder door word.

Ik vind de it’s potent! eye cream van Benefit fijn werken. Ik heb wel het idee dat ik er na een slechte nacht frisser uitzie met deze crème. De prijs vind ik alleen een tegenvaller. Voor 14,2 gram betaal je 32 euro. Dat vind ik vrij prijzig. Je doet er waarschijnlijk wel heel lang mee, maar dat heb ik er nu nog niet voor over.

Gebruik jij oogcrème?

xxx Teddy

 

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog