Prettybox oktober 2014

Jeeeej, het is weer tijd voor de prettybox! Hij kwam vroeg deze maand, maar dat vind ik helemaal niet erg! Deze maand zitten er maar liefst 7 full-size producten in de prettybox. Normaal zitten er minimaal 5 producten in met de kans dat hier ook miniaturen bij zitten. Kijk je mee naar de inhoud?

Als eerste het kaartje wat je bij iedere prettybox krijgt. Hier staat een kort verhaaltje op en de totale waarde van de box. Deze box zou een totale waarde hebben van 63,40. Aardig wat als je je bedenkt dat de box zelf een stuk minder kost.

Dit zijn alle producten uit de box. Aardig wat, ook een paar merken die ik al kende. Maar ook genoeg producten van merken waar ik nog nooit van gehoord had.

De eerse producten die ik uit de box haalde, zijn deze drie kwasten. Ze zijn allemaal van hetzelfde merk, namelijk: Colormates. Ik had hier nog nooit van gehoord en ben dan ook erg benieuwd naar deze kwasten. Ik heb een powder brush, deze kost 6,99. Ook heb ik een eye shadow brush die 5,99 kost. Als laatste heb ik een brow brush and comb die ook 5,99 kost. Niet duur voor kwasten. Eens kijken of ze fijn zijn!

Daarnaast zitten er twee producten in voor je ogen: deze Fairy lashes mascara van jelly pong pong en dit schattige liquid powder shadow palette van So Susan. Van So Susan zaten ook al twee producten in de vorige box. Ik ben heel erg benieuwd naar dit palette ervan! De mascara kost 18,95. Wow, vrij prijzig, maar misschien is ie dan ook echt fijn. Het oogschaduw palette kost 11,99.

Op het kaartje stond al dat er een product van Rituals in deze box zou zitten. Ik was heel erg benieuwd naar welk product dit zou zijn. Het is een Happy hands handlotion in de geur mandarin & mint. Ik ben hier echt benieuwd naar. Ik ben alleen bang dat de geur niet echt mijn ding is. Deze lotion kost 8,50. Het laatste product van de box is een Natural olive eye cream van Ziaja. Ook dit merk kende ik nog niet. Deze kost 4,99.

Een volle box deze maand! Ik ben erg benieuwd naar alle producten, vooral naar het oogschaduw palette en de kwasten. Ik ga de producten uitgebreid testen en je kunt dus ook een aantal reviews verwachten.

Waar ben jij benieuwd naar?

xxx Teddy

 

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog