So Susan – liquid powder shadow palette

In de prettybox van oktober zat een heel schattig oogschaduw palette van So Susan. Het merk kende ik al, door mijn niet zo geweldige ervaring met dit concealer palette. Toch probeerde ik dit palette, vol goed hoop, uit. Zou het liquid powder shadow palette fijn zijn of schuif ik hem net zoals het concealer palette toch liever aan de kant?

het kartonnen doosje waar het palette in zit, ziet er veel belovend uit. Zwart met gouden letters en wat paars en roze details. Ik vind het doosje al erg mooi en chique.

Het palette zelf vind ik qua verpakking best tegen vallen na het zwarte doosje. Het is van vrij dun plastic en niet echt bijzonder. Ook het kleine spiegeltje aan de binnenkant zit bij mij al los. Ik vind hem vrij goedkoop ogen en aanvoelen. Wel vind ik de gouden details leuk gedaan.

Ik heb de variant sumptuous smoke. Er zitten verschillende paarsige, rode en rozige tinten in. Alle kleurtjes zijn ook vrij donker, dus perfect voor een smokey look en voor deze tijd van het jaar.

Hier een close up van de verschillende kleurtjes. Drie tinten zijn vrij glitterig, de rest is compleet mat. Zo kun je mooi afwisselen voor een mooi resultaat. Ik vind dat altijd wel fijn, want een ooglook met alleen maar grove glitters, vind ik vaak iets te.

Hierboven zie je de swatches van de bovenste rij. Ik merk dat de oogschaduws vrij korrelig zijn. Het pigment is prima, maar je moet wel opletten. Ik denk dat deze oogschaduws voor veel fall-out kunnen zorgen als je ze niet voorzichtig opbouwt. Ook verdelen ze niet helemaal mooi egaal, maar dit ligt volgens mij weer aan het korrelige en dat ik dus iets teveel tegelijk wilde pakken.

Hierboven zie je de swatches van de onderste rij. Deze vind ik het mooist. Vooral de twee buitenste kleuren spreken me aan.

Ik vind het een prima palette. Ik ben niet mega enthousiast, maar vind hem toch wel leuk. De pigmentatie is prima, de kleurtjes zijn alleen een beetje korrelig. Ook vind ik de verpakking er vrij goedkoop uit zien. Het liquid powder shadow palette van So Susan kost 11,99.

Welke kleurtjes zou jij combineren?

xxx Teddy

17 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog