Annayake – active cleasing foam

Toen ik op zoek was naar een goede face wash en de douglas in liep, werd me er eentje van het merk Annayake aangeraden. Dit merk had ik al wel eens zien staan, maar ik wist er eigenlijk vrij weinig over. Ik besloot het advies aan te nemen en ging naar huis met de active cleansing foam.

De tube waar de cleansing foam in zit vind ik vrij standaard. Het doet me een beetje denken aan een tube douchegel. De tube is helemaal wit, met zwarte letters. Daardoor heeft het toch ook wel weer iets chiques. De tube werkt wel heel hygiënisch en je krijgt makkelijk al het product eruit als ie bijna op is.

Volgens Annayeke is deze mousse een zachte reiniger die de huid zacht, maar toch grondig reinigt zonder het natuurlijke beschermlaagje aan te tasten. 

de substantie lijkt een beetje op een romige tandpasta. Zodra je een klein druppeltje over je vochtige gezicht verdeelt, begint het te schuimen. Het product is heel makkelijk in gebruik. Per keer heb je heel weinig product nodig. Ongeveer dezelfde hoeveelheid als de tandenpasta die je nodig hebt bij het tandenpoetsen.

Je kunt de cleansing foam gewoon met je handen gebruiken door met ronddraaiende bewegingen over je gezicht te gaan en het daarna af te spoelen. Ik gebruik dit product ook vaak in combinatie met mijn ayvo gezichtsreiniger. Hierdoor heb ik het idee dat mijn huid nog beter schoon wordt.

De active cleansing foam van Annayake maakt mijn huid goed schoon, op een milde manier. Ik heb het idee dat mijn huid echt schoon is en er geen viezigheid meer op zit. Ook maakt deze mousse mijn huid niet droog, iets waar ik vooral in het najaar/de winter nog wel eens last van kan hebben. Hij reinigt dus inderdaad op een zachte manier.

Ik vind de active cleansing foam van Annayake erg fijn. Het product maakt mijn huid goed schoon en laat deze niet droog achter. Voor 100 ml betaal je 35,95. Toch wel een beetje prijzig, maar je doet er echt onwijs lang mee, omdat je per keer maar een heel klein beetje nodig hebt.

Kende jij dit merk al?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog