ooglook – purple smoke

Afgelopen zondag kon je mijn mening over het So Susan palette al lezen. Het leek me leuk om met dit palette ook nog een ooglook te maken, die perfect zou passen bij de tijd van het jaar. Er zaten immers allemaal donkere tinten in het palette. Kijk je mee naar wat ik ervan gemaakt heb?

Ik besloot drie verschillende kleurtjes te gebruiken van de onderste rij. In het artikel van afgelopen zondag liet ik al weten dat deze rij me het meest aansprak qua kleuren. Ik gebruikte de eerste twee kleurtjes van links en de laatste tint van die rij. Nummers 1, 2 en 4 dus. Jammer dat ze geen namen hebben!

Ik begon met een basis. Ik bracht mijn oogschaduwbasis van Hema aan, zodat de oogschaduw goed op z’n plek zou blijven zitten.

Als eerste bracht ik nummer 4, de donkerste tint, aan in mijn crease. Dit deed ik door een soort C vormte maken, in mijn crease en met een boogje naar beneden, naar mijn ooghoek.

Daarna bracht ik kleur 2 aan. Deze is iets lichter dan de laatste kleur uit de rij, maar ook nog vrij donker. Deze bracht ik op dezelfde manier met een C vorm net onder mijn crease aan. Hiermee probeerde ik een soort overloop te maken van licht naar donker.

Als laatste gebruikte ik de eerste kleur van het rijtje over mijn hele bewegende ooglid. Deze tint bevat ook aardig wat glitters en dit maakt de look net iets specialer en ook wat warmer naar mijn idee.

Na het aanbrengen van de drie verschillende tinten, heb ik alles goed geblend met een fluffy kwast. Daarna bracht ik eyeliner en mascara aan om het geheel af te maken.

Hierboven zie je het eindresultaat. Vrij opvallend door de paarse kleur en een beetje smokey. Ik vind het wel mooi, maar ik hou toch meer van naturel tinten zoals bruin. Zoiets zou ik denk ik niet op een normale dag dragen.

Wat vind jij van deze combinatie?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog