The Body Shop – colour crush nagellak

In deze shoplog kon je al zien dat ik een lakje van The Body Shop had gescoord. Nagellak kan je nooit genoeg hebben, omdat deze in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar zijn. Plus allerlei verschillende finishes. Tja, en voordat je die allemaal hebt…

Het flesje doet me een beetje denken aan de lakjes van Catrice, hoewel die een zwarte dop hebben en deze een zilveren. De dop is groot genoeg om hem makkelijk vast te kunnen houden en het kwastje is ook groot genoeg om er makkelijk mee te kunnen lakken.

Volgens The Body Shop droogt de Colour Crush nagellak snel, blijft ie lang zitten en heeft een hoogglanzende formule. De nagellak is in 24 verschillende tinten verkrijgbaar. Voor iedereen wat wils dus.

De kleur die ik heb is frosting Fancy. Dit is een melkachtige, pastel rozige kleur. Heel erg mooi vind ik hem. Hierboven zie je de swatch. Het lakje dekt in twee lagen, iets wat ik eigenlijk niet verwachtte met zo’n lichte kleur. Wel merk ik dat je niet te weinig lak op je nagels moet doen per laagje, dan wordt ie nogal streperig. De droogtijd vind ik vrij normaal, niet lang, maar ook niet opvallend kort. De hoogglanzende formule zie ik echt terug. Mijn nagels glimmen onwijs mooi. Dat vind ik wel chique staan.

De houdbaarheid van het lakje verschilde bij mij per nagel. Mijn wijsvinger nagels zijn het zwakst, dus hier begon de nagellak na 2 dagen al een klein beetje te slijten. Op de andere nagels bleef de nagellak nog perfect zitten tot ongeveer de 4e dag.

Ik vind de Colour Crush nagellak van The Body Shop erg leuk. Vooral de kleur frosting fancy vind ik prachtig. De lak dekt verassend goed, blijft redelijk lang zitten en glanst alsof ie er net pas op zit. Één potje van deze nagellak kost 6,-.

Wat vind jij van dit soort zachte tinten?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog