Opgemaakt juni 2016

Vandaag is het 1 juli! Ik hoop dat juli veel moois te brengen heeft. Hopelijk met veel zon en zomer in tegenstelling tot de laatste weken die vol met regen waren. Hoewel juli net begonnen is, wil ik vandaag nog even met je terugblikken op juni. Vandaag laat ik je namelijk de producten zien die ik de afgelopen maand heb opgemaakt. Producten die ik zo fijn vond, dat ik ze compleet opgemaakt heb. Benieuwd?

Als eerste maakte ik een klein flesje haarlak op. Dit is de glamour firm hold hairspray variant van Toni & Guy. Deze haarspray werkte voor mij prima. Ik gebruik eigenlijk alleen haarlak als ik mij haar krul of wanneer het echt strak in een knot of staart moet blijven zitten en daar werkte hij prima voor. Hij maakte mijn haar niet te krokant en had een lekkere geur.

Ook maakte ik een zomer blond shampoo van Andrélon op. Dit is mijn favoriete shampoo op dit moment. Hij ruikt lekker, werkt prima voor mijn haar én is betaalbaar. Het is geen wondershampoo, maar ik vind de shampoo’s van Andrélon echt prima. Ik heb dan ook alweer een nieuwe fles zomer blond in de badkamer staan.

Dit product heb je waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen: de all about matt! fixing compact powder van Essence. Deze heb ik al meerdere keren opgemaakt en ook deze maand ging er weer eentje op. Dit transparante poeder gebruik ik iedere dag om mijn make-up mee af te poederen. Hierdoor blijft het goed zitten. Doordat hij transparant is, heb ik geen gedoe met de juiste kleur kiezen bij mijn lichte huid.

De lashtastic mascara van W7 ging ook afgelopen maand op. Hij is niet compleet leeg, maar hij is gewoon niet meer goed. Mascara is namelijk zo’n product wat niet mega lang goed blijft. Ook ben ik altijd voorzichtiger met producten die ik rond mijn ogen gebruik omdat ik geen zin heb in ontstoken ogen. Als ik denk dat ik een mascara al te lang heb liggen, gaat deze dan ook weg.

Last but not least maakte ik ook de liquid liner waterproof van Catrice op. Deze eyeliner heb ik ooit gekocht op aanraden van een vriendin en ik moet zeggen dat ik hem verrassend fijn vind. Ik gebruik hem op dit moment iedere dag. Hij brengt gemakkelijk aan én het lijntje wat je ermee zet is goed zwart.

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog