Favorieten juni 2016

Vandaag is het alweer de laatste dag van juni 2016. Dat betekent dat het weer tijd is voor mijn favorieten van de afgelopen maand. Iedere maand laat ik je mijn favorieten zien, producten en tools die ik de afgelopen maand extra of met veel plezier gebruikt heb. Ik heb in juni aardig wat producten leren kennen, maar ook oude producten met veel plezier gebruikt. Benieuwd naar mijn favorieten?

Het dancing til dusk eye & cheek palette van Sleek is in korte tijd echt tot mijn favorieten gaan behoren. Het palette ziet er leuk uit, is multifunctioneel en daardoor is hij makkelijk om mee te nemen én de oogschaduws en blushes hebben veel pigment. Ja, dit doosje zal ik vaak gebruiken.

Als je de review hiervan had gelezen, had je het misschien al verwacht: de cleanjoy makeup remover kan echt niet ontbreken bij mijn favorieten. Deze doek haalt je make-up eraf met alleen water. Het enige wat je dus hoeft te doen is de doek natmaken met lauwwarm water, deze een klein beetje uitknijpen en vervolgens met ronddraaiende bewegingen je make-up eraf halen. Zelf mijn waterproof mascara verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ik mijn gezicht reinig met deze doek.

Nog een aankoopje van Aliexpress waar ik enorm blij mee ben is het makeup brushes drying rack. Met dit rekje kun je je kwasten gemakkelijk op de kop laten drogen zonder dat dit nadelig is voor de vorm. Ideaal! Hier kun je mijn volledige mening lezen van dit item.

Ook the glow must go on van Essence behoort tot mijn favorieten. Dit palette ziet er niet alleen leuk uit, de producten die erin zitten zijn ook erg fijn! Daarnaast is het natuurlijk ook super leuk dat dit palette is ontworpen door een Nederlandse beautyblogger: Serena van Beautylab. Hier kun je mijn review ervan lezen en de swatches zien.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog