Juni 2016 in een paar foto’s #2

De maand juni is alweer bijna afgelopen. Ik kreeg deze maand vakantie en dat voelde echt goed. Ik had de afgelopen maanden zo hard gewerkt, dat ik echt toe was aan vakantie en het voelde alsof ik het nodig had. Hopelijk blijft het vakantie voor me. Deze week krijg ik namelijk mijn laatste cijfer terug en moet ik, als deze onvoldoende is, weer aan de bak. Please no. Na deze spannende dagen kan ik hopelijk eindelijk gaan genieten van mijn echte vakantie en wordt het hopelijk lekkerder weer. De laatste dagen regent het vooral erg veel en ik hoop dat we deze vakantie toch wel wat mooier weer gaan krijgen! Afgelopen maand maakte ik ook weer foto’s en vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn juni was. Benieuwd?

Halverwege deze maand had ik de laatste deadline van mijn studie. Ik leverde mijn onderzoekje in op vrijdag en had met een vriendin afgesproken om de vakantie te vieren. We gingen even de stad in, kookten samen en keken na het eten de Disneyfilm Tangled. Ik had deze film nog helemaal niet gezien, maar wat is ie leuk! Misschien vind ik hem zelfs nog wel leuker dan Frozen. Sorry, not sorry.

Na de film pakte ik de trein richting huis. In het weekend ben ik namelijk vaak bij mijn ouders. Zaterdag gingen mijn ouders naar een festival, dus ik maakte wat makkelijks voor mezelf. Ik besloot een quesadilla te maken met de dingetjes die we nog in huis hadden. Ik gebruikte hier geitenkaas, courgette, paprika, maïs en geraspte kaas voor. Jum!

Na het eten liet ik de hond uit. Ik verbaas me altijd weer als ik langs het maïsveld kom hoe snel het groeit! Een tijdje geleden stond er nog vrijwel niets, nu is het al een stuk hoger!

Na het uitlaten van de hond moest ik snel door, ik ging samen met mijn buurmeisje naar de dansvoorstelling van mijn oude dansvereniging. Ik heb jaren jazz-dance gedaan en dit was de eerste keer dat ik zelf in de zaal zat in plaats van op het podium stond. Het was heel gek om daar te zitten, want hierdoor baalde ik nog meer dat ik niet meer dans. Maar het was wel erg leuk om te zien!

Zondag ging ik met mijn familie naar Den Bosch voor de Bosche parade. De Bosche parade is een soort kunst-optocht door het water waar we al een aantal jaar samen heen gaan. Heel bijzonder en leuk om te zien. Hier zie je een vlot met allemaal zelfgemaakte kroontjes, hoe gaaf!

Er waren hele leuke en bijzondere kunstwerken te zien die dag!

Na de parade liepen we nog een stukje door Den Bosch en kwamen we langs een brug die over het spoor van het station ging. Op deze brug waren enorme plantenbakken met bomen en planten aangelegd, het zag er heel mooi uit!

Mijn broertje deed afgelopen mei eindexamen en deze maand hoorde hij of hij geslaagd was. En of hij geslaagd was! Van mijn oom kreeg hij hiervoor dit cadeau… Natuurlijk kon hij dit niet in z’n eentje op krijgen, dus heb ik hem moeten helpen.

Hoewel onze kat in de winter graag lekker binnen is, is hij zomers vooral buiten. Soms is ie zelfs te lui om naar binnen te lopen voor wat water, dus haalt hij het gewoon uit de gieter. Zo kan het dus ook.

In de avond, wanneer de zon wat lager staat, vind ik het licht in onze tuin altijd zo mooi. Ik ging onze paardjes eten geven en van het gras afhalen en moest gewoon even deze foto maken. Sinds ik in Utrecht woon, waardeer ik het uitzicht hier een stuk meer!

Hoewel het vaak regende aan het eind van de maand, was het wel steeds warm buiten. Daarom besloten we ’s avonds met de buren een kampvuurtje te maken, wat muziek op te zetten en te chillen.

Aan het einde van de maand ging ik samen met mijn moeder een dagje naar Amsterdam. We besloten naar het Moco museum te gaan, waar op dat moment twee exposities waren van Banksy en Andy Warhol. Hoewel het museum niet erg groot was, was het wel erg leuk om te zien. Banksy vind ik namelijk een hele bijzondere en fascinerende  kunstenaar. Hierboven zie je één van zijn bekendste werken.

Wat heb jij de afgelopen maand gedaan?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog