Opgemaakt oktober 2016

Vandaag is het alweer de eerste dag van november! Een nieuwe maand, nieuwe kansen. En nieuwe, nog koudere dagen. Waarschijnlijk. Toch wil ik vandaag nog niet vooruit blikken op de aankomende maand, maar juist terugblikken op de afgelopen maand. Vandaag wil ik je namelijk laten zien welke producten in opgemaakt heb in oktober. Producten die ik zo graag gebruikte, dat ik ze compleet tot op het laatste beetje heb opgemaakt. Benieuwd?

Afgelopen maand zijn er maar liefst drie douchegels opgegaan. Twee ervan gebruikte ik in Utrecht, de ander bij mijn ouders thuis. De eerste douchegel die op ging is de waterlily & oil variant van Nivea. Deze douchegel vond ik heerlijk. Hij rook lekker naar lelie’s en was fijn in gebruik.

De ritual of karma shower foam van Rituals ging ook op afgelopen maand. Hier baalde ik stiekem wel van, want ik vind de geur van dit product zo lekker. Helaas was deze lijn een limited edition van Rituals en is hij nu niet meer verkrijgbaar. Hier kun je mijn review lezen van dit heerlijke shower foam.

Ook maakte ik een mini shower foam van de Sakura lijn van Rituals op. Deze geur is ook enorm lekker en gelukkig zit deze geur wel in het vaste assortiment.

Reinigingsdoekjes gaan bij mij echt vaak op. Zo ook afgelopen maand weer. Ik maakte een pakje van Byphasse op. De doekjes werkten prima en roken lekker fris. Wat ik vooral erg fijn vond aan deze doekjes, was de verpakking. Door de harde, plastic sluiting droogden de doekjes niet zo snel uit.

Ook ging in oktober mijn geliefde studio finish concealer van MAC op. Ik had al een tijdje een back up liggen, dus die kon ik gelijk gebruiken. Deze concealer gebruik ik namelijk iedere dag. Hij heeft de juiste kleur en de dekking is echt om u tegen te zeggen. Hier kun je mijn review lezen en zien hoe goed hij dekt.

Last but not least maakte ik mijn conditioner van Andrélon op. Dit is de zomer blond variant, die ik al lange tijd met veel plezier gebruik. Deze maak ik dan ook regelmatig op. Hier kun je mijn review lezen van deze conditioner.

Welke producten heb jij in oktober opgemaakt?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog