Prettybox juni 2014

Misschien kennen jullie de glossybox nog wel. Deze is een tijdje geleden overgenomen en heet nu prettybox. Ik vind dit soort boxen altijd heel erg leuk, iedere maand weer een verrassing met minimaal 5 beautyproducten.  Vandaag laat ik je daarom de prettybox van juni zien.

Ik heb het pakketje gisteren gekregen, dus ongeveer aan het einde van de maand. Dat is volgens mij altijd zo. De producten komen in een mooie roze stevige kartonnen doos. Ik gebruik deze dozen altijd om spulletjes op te bergen. Het staat ook nog eens lekker vrolijk, die roze doosjes!

Als je de doos opent zit er een kaartje in met tekst en op de achterkant staat informatie over de producten die in de doos zitten. Erg handig!

Er zitten 5 producten in deze box waarvan er 4 een full size zijn. In deze box zit een miniatuur van de they’re real! mascara van benefit, kloven verwijder pleisters van Dr. Fix, sally hansen cuticla massage cream, een take me out eyeliner van hard candy en een anti shine stick van NYC.

De mascara van benefit heeft al een keer eerder in een glossybox gezeten dus deze heb ik al een keer gehad. Hij is erg fijn en met deze mini versie doe je ook nog eens erg lang.
Van het merk Dr. Fix had ik nog nooit gehoord. Ook dit soort pleisters zijn helemaal nieuw voor mij. Ik heb geen last van eelt en kloven op mijn hakken, dus ik ben waarschijnlijk niet de beste proefpersoon voor deze pleisters.
Naar de cuticle massage cream van sally hansen ben ik heel benieuwd. Ik gebruikte wel eens vaseline, maar mijn nagelriemen vergeet ik snel te verzorgen. Ik moet ze echt vaker insmeren en dat kan ik mooi doen met deze cream.

Van het merk hard candy had ik al wel gehoord, maar ik had er zelf nog geen producten van. Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze blauwe eyeliner. De kleur is in ieder geval al erg mooi! Dat is een goed begin.
Last but not least de anti shine stick van NYC. Dit product kende ik nog niet. Wat een leuk idee! Een stick die je vette plekjes matter maakt en als concealer gebruikt kan worden. Klinkt als een ideaal product, als het werkt.

De box van juni vind ik erg leuk. Er zitten mooie producten in die ook goed van pas komen. Alleen de mascara had ik al een keer gebruikt, voor de rest zijn alle producten nieuw voor mij. Dat vind ik erg leuk! Zo probeer je eens een keer wat anders.

Over welk product zou jij meer willen weten?

xxx Teddy

 

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog