Catrice mattifying oil control paper

Een glimmende huid hebben is niet fijn. Daarom zijn we in de weer met foundation en poeder. Toch merk ik zelf vaak dat mijn huid na een paar uur alweer een beetje gaat glimmen. Dit kan ik bijpoederen, maar wat nog veel sneller en makkelijker werkt zijn de mattifying oil control papers van catrice.

Dit product is een doosje met allemaal “papiertjes” erin. Deze papiertjes nemen de vettigheid van je gezicht op als je ze eroverheen haalt, waardoor je huid weer mat wordt.

De verpakking is erg praktisch. Het is een plastic doosje met een makkelijke sluiting. De paarse kleur en de zilveren letters vind ik erg leuk. De papers zitten met een heel handig systeem in het doosje. Als je er één uit haalt, trekt deze gelijk een stukje van de volgende mee, zodat ze altijd makkelijk uit de verpakking komen.

Catrice zegt dat de papers gelijk het vettige laagje weghalen zonder de huid uit te drogen of de make-up te verpesten. Dit klinkt heel erg goed!

Je gebruikt per keer 1 paper. Als je echt last hebt van veel vettige plekjes kun je er ook meer gebruiken. Het is heel belangrijk dat je de paper dept op het glimmende plekje en niet veegt. Als je gaat vegen verpest je wel je make-up. Deze veeg je dan uit.

Als ik de oil control paper gebruikt heb, is mijn huid gelijk weer mat. Ook drogen ze mijn huid echt niet uit. Ze halen alleen het vettige laagje weg. Ze werken prima in combinatie met make-up. Ze laten alles netjes op z’n plek zitten en laten geen vlekken achter.

Ik vind dit product ideaal om mee te nemen in mijn tas. Als je door de dag heen gaat glimmen dep je even een paper op die plekjes en het is weg. Ook is het erg handig om je tussendoor even op te kunnen frissen. Als ik mijn make-up ’s avonds wil bijwerken voor een feestje of iets anders, haal ik altijd eerst even zo’n paper over mijn gezicht heen. Daarna ga ik pas aan de slag met foundation. Ik heb het idee dat het dan toch net iets beter blijft zitten.

De mattifying oil control papers kosten 2,89. Een prima prijsje!

edit: Wil jij dit product nog proberen? Sla dan snel je slag, want ik heb gelezen dat dit product het assortiment van catrice gaat verlaten.

Wat vind jij van dit product?

xxx Teddy

 

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog