Blond Amsterdam body cream

Laatst liet ik je al de lekkere body mist van Blond Amsterdam zien. In dat artikel vertelde ik al dat de geuren een complete lijn hadden met verschillende producten. Zo dus ook een body cream. Vandaag laat ik je de body cream van Blond Amsterdam zien.

ik heb de body cream in de paarse variant. Dit is de geur relaxing fig & heavenly honey. Deze vond ik het lekkerste ruiken. De geur van de cream is echt precies hetzelfde als die van de mist. Dat heeft Blond dus erg goed bedaan. Zo kan je de producten samen dragen en heb je niet twee geuren die door elkaar heen gaan.

De cream zit in een grote pot. Er zit 200 ml in, hier doe je dus wel een tijdje mee! De verpakking past goed bij de andere producten, maar ik vind deze er iets goedkoper uit zien.  Op de glimmende dop zie je snel krassen en vingerafdrukken. Ik had het mooier gevonden als de dop ook wit zou zijn, net zoals de rest van de pot. Wel heeft de verpakking weer die leuke details, het tekeningetje en het roze strikje.

Op de achterkant van de verpakking staat dat de body cream rijk en vochtinbrengend is.
De cream zelf is erg luchtig. Hij smeert heel lekker uit en trekt snel in. Ideaal! De cream is wel vochtinbrengend, maar niet extreem. Mijn droge huidje knapt er wel een beetje van op, maar als je echt een hele droge huid hebt is deze body cream niet voedend genoeg. Dan moet je toch echt een ander product gebruiken.

Ik gebruik deze body cream vooral in de zomer als ik geen extreem voedende cream nodig heb. Vaak gebruik ik hem na het douchen. Mijn huid is heerlijk zacht na het gebruiken van deze body cream. Na het insmeren blijft de geur licht om je heen hangen. Dat vind ik erg prettig, een lekker geurtje maar niet te aanwezig.

Net zoals de body mist van Blond weet ik de exacte prijs van dit product niet. Ik heb deze body cream bij euroland gekocht voor een paar euro.

Gebruik jij vaak body cream?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog