JML ayvo gezichtsreiniger

img_4784_zps2a09ba38

Toen de gezichtsreinigings apparaatjes op de markt kwamen werd ik enthousiast. Oeh, misschien zou dit echt iets voor mij zijn. Je kreeg de clarisonic, eentje van philips en nog veel meer verschillende varianten. Allemaal weer anders, maar 1 ding hadden ze gemeen. Er zat wel een prijskaartje aan. Ik wist niet of ik zo’n borstel fijn zou vinden en “om te proberen” vond ik het toch een hoop geld. Toen ik deze goedkopere variant van JML bij de blokker tegenkwam, twijfelde ik geen moment en nam hem mee.

img_4788_zps439cc05a

Ik haalde hem uit de verpakking en was best verbaasd, dit apparaatje leek niet echt op de andere varianten. Die waren vaak een beetje langwerpig. De ayvo heeft een beetje de vorm van een ei. Ik denk dat een langwerpige variant net iets lekkerder in de hand ligt, maar ach je went eraan. Wel vind ik de kleur erg leuk, wit met lichtblauw.
De ayvo gezichtsreiniger werkt op batterijen, waardoor ie dus niet waterdicht is. Een paar druppeltjes kan ie wel aan, maar het is niet de bedoeling dat je deze reiniger onder de douche gebruikt. Bij de wat duurde exemplaren kan dit dan weer wel.

img_4792_zpsfd22d388

In de doos zitten ook wat extra spulletjes. Zo zit er een opbergzakje bij, erg handig! Ook zit er een houder bij waar je de ayvo in kunt zetten. Als laatste zitten er nog drie opzet borstels bij. 1 voor de gewone huid, dit is de witte variant. De wit met blauwe variant is voor de gevoelige huid en de spons is een moisturising kop.

img_4795_zpscff3ce0d

op de achterkant staat veel informatie over het product. In het kort belooft ayvo de huid te reinigen, verzorgen en verfrissen. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar gemaakt, de huid voelt door gebruik van de ayvo zacht aan en straalt. De opname van huidverzorgingsproducten wordt bevordert en de ayvo is veilig bevonden voor alle huidtypen.

Dat zijn een hoop goede beloftes! Eens kijken hoe de ayvo door de test komt. De ayvo reiniger reinigt mijn huid zeker. Ik heb echt het idee dat dit apparaatje goed zijn werk doet en mijn huid lekker schoon maakt.
Omdat ik zelf nog geen rimpels heb weet ik niet of de ayvo hier tegen werkt, maar dit lijkt me sterk. Misschien na lang gebruiken. Wel voelt mijn huid echt zacht aan na het gebruik, terwijl ik verwacht had dat mijn huid droger zou worden.

img_4797_zps50958d9b

Doordat de huid helemaal schoon is neemt je huid makkelijker allerlei producten op. Het klopt dus dat de ayvo de opname van huidverzorgingsproducten bevordert. De ayvo is veilig voor bijna alle huidtypen. Er zullen vast mensen zijn die een enorm gevoelige huid hebben en zoiets gewoon niet kunnen gebruiken. Er zitten twee aparte borsteltjes bij, 1 gewone en 1 speciaal voor de gevoelige huid. Ze hebben er dus wel aan gedacht.

img_4799_zps02e7f604

Ik gebruik de ayvo ’s avonds voordat ik ga slapen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hem niet iedere dag gebruik. Soms heb ik gewoon geen zin om mijn huid uitgebreid te reinigen en pak ik gewoon een reinigingsdoekje. Wel merk ik dat mijn huid goed reageert op de ayvo. Mijn huid is lekker schoon en dit merk ik ook. Ik heb hierdoor wel minder last van plekjes. Ik gebruik de ayvo gewoon met een facewash en haal het apparaatje met roterende bewegingen over mijn gezicht heen. Het is belangrijk dat je het apparaat niet tegen je gezicht aan drukt, maar hem langs je gezicht haalt. Anders is het borsteltje best ruw.

Ik heb de ayvo gezichtsreiniger gekocht bij Blokker voor 19,99. Er zit ook nog eens 1 jaar garantie op.

Gebruik jij ook zo’n gezichtsreiniger?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog