Rituals – Sakura Silk deodorant

Hoewel ik iedere dag begin met mijn favoriete deodorant van Dove, neem ik vaak ook een mini deo mee in mijn tas. Vooral als ik een dagje weg ga, bijvoorbeeld naar een stad om te shoppen of als ik een dagje naar het strand ga, neem ik graag een mini deo mee. Deze mini is vaak een andere dan mijn standaard deo. Laatst was ik bij Rituals en zag de leuke sakura silk mini deodorant. Omdat ik weet dat de geur van de verzorgingsproducten van deze lijn erg lekker is, was ik erg benieuwd naar de deo. Ook was hij in de aanbieding omdat de verpakking van deze lijn veranderde. Vandaar dat ik deze kocht voor in mijn tas. Vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

Het flesje ziet er vrij simpel uit. Hij heeft hetzelfde design als de andere producten uit de Sakura lijn. Het flesje is wit met groene details. Midden op het flesje staat om welk product het gaat en daarboven is in het zwart het logo van Rituals te zien. Hoewel het flesje er simpel uitziet, vind ik het wel erg bij de geurlijn passen. De verpakking van de Sakura lijn is sinds kort aangepast. De verpakkingen hebben nu niet meer het leuke groene detail, maar zijn vrijwel compleet wit. Om heel eerlijk te zijn moet ik er nog wel een beetje aan wennen.

Volgens Rituals zorgt deze anti-transpirant ervoor dat je 24 lang beschermd bent tegen transpiratie en ongewenste lichaamsgeurtjes. De deodorant komt dus uit de Sakura lijn en heeft de geur van kersenbloesem gecombineerd met de verzorgende eigenschappen van rijstmelk. Klinkt goed!

De deodorant heeft dezelfde lekkere geur als de andere producten uit de lijn. Daar ben ik blij mee, want dat vind ik persoonlijk echt een lekkere geur. De geur is vrij licht, dat vind ik een pluspunt. Mijn deodorant wil ik namelijk wel subtiel ruiken, maar hij moet niet te overheersend zijn. Dan ruik ik mijn parfum namelijk niet meer.

De deodorant zelf werkt prima. Als ik de deodorant gebruik om mezelf op te frissen, ruik ik weer fris. Ik moet wel eerlijk zeggen dat veel deo’s voor mij goed werken omdat ik niet super snel zweet. Als je echt een sterke deodorant nodig hebt, denk ik niet dat dit de deodorant voor jou is. Het is vooral een deodorant die je tussendoor kunt gebruiken om weer lekker en fris te ruiken. Of hij nou echt helpt om transpireren tegen te gaan, durf ik niet te zeggen.

Ik vind de Sakura silk deodorant van Rituals erg leuk. Het is een makkelijk en klein flesje om mee te nemen en de geur is erg lekker. Daarnaast werkt hij voor mij prima voor tussendoor. Deze mini deodorant van Rituals kost 3,50. Ik kocht hem in de sale voor, volgens mij, 2,50. Dat weet ik niet meer precies.

Neem jij vaak een mini deodorant mee in je tas?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog