Moody monday #22

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 22 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Inspiired by life – Kiko summer collection desurt dunes baked bronzer & baked blush
Eén van mijn favoriete blushes komt uit een limited editie van Kiko. Sindsdien check ik regelmatig deze limited edities in de hoop nog zo’n pareltje te vinden. Afgelopen week kwam ik deze review tegen waarin Manon twee prachtige Kiko producten laat zien. Ik ben mijn shopping trip naar het dichtstbijzijnde Kiko filiaal al aan het plannen…

Sassy & Chic – zomer beauty hacks die je moet proberen
Ik vind hacks altijd enorm leuk om te lezen. Vaak zijn het dingetjes die voor de hand liggen, maar waar je stomweg zelf gewoon niet aan dacht. Ook dit artikel van Amy is heel handig. Zo wist ik niet dat een stick deodorant prettig is wanneer je last hebt van ingegroeide haartjes!

Lois Lorinde – DIY: visitekaartjes met metallic rand
Hoewel ik zelf (nog) geen visitekaartjes heb, werd ik wel erg blij van het artikel van Lois Lorinde. Zij liet zien hoe makkelijk je je visitekaartjes een unieke touch kunt geven met behulp van een beetje metallic vers. Dit soort simpele ideetjes die een uniek resultaat geven vind ik altijd zo leuk!

Uit Pauline’s keuken – Mijn favo festivalburger 
Hoewel het niet altijd even gezond is, vind ik hamburgers enorm lekker. Laatst kwam ik deze hamburger tegen bij Pauline en ik vind hem er zo onwijs lekker uitzien! Ik heb het recept dan ook opgeslagen en ik ga hem deze zomer zeker een keertje maken!

Vind jij hamburgers ook zo lekker?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog