Shoplog Lush oktober 2014

Lush vind ik echt een geweldige winkel. Ze hebben de meerst mooie bruisballen en andere keuke dingetjes voor in bad. Ook hebben ze allerlei heerlijke zeepjes en verzorgingsproducten. Maar één periode in het jaar, is het extra leuk om naar Lush te gaan. De kerstcollectie ligt dan in de winkel. Met de kerstcollectie pakt Lush pas echt uit. Ik ben er even gaan kijken en heb wat dingetjes gekocht, benieuwd?

Ik heb vier dingetjes voor in bad gekocht. Deze vind ik altijd het leukst van de kerstcollectie. Ze zijn net even anders dan anders en net even wat specialer.

Als eerste heb ik dit paarse staafje. Dit is de Northern Lights bath ballistic. Ik vond de geur heel bekend en kwam erachter dat ie precies hetzelfde ruikt als christmas eve van lush. Dit is een bubble bar met een donker blauwe lucht en een geel maantje. Deze had ik vorig jaar en vond ik zo lekker! Ik wilde hem eigenlijk dit jaar weer halen, maar misschien is Northern Lights wel een heel goed alternatief. Hij ruikt naar Jasmijn, Ylang Ylang en een beetje lavendel. Ik hou helemaal niet van lavendel, maar deze ruik je gelukkig niet terug in Northern Lights.
Dit staafje is volgens Lush een hele belevenis. Deze leg je gewoon in je badwater. De verkoopster zei tegen mij dat je hem ook door het water heen kan roeren. Misschien geeft dat wel een veel leuker effect! Northern Lights kost 4,95.

Ook heb ik de Wizard bubble bar gekocht. Dit is een schattig tovenaartje met glitters. Volgens Lush zorgt deze tovenaar zorgt voor knetterende magie in je badwater. Deze bubble bar moet je onder de stromende kraan verkruimelen zodat je heerlijk badwater krijgt met lekker veel schuim. De Wizard kost 6,95 en hoort eigenlijk bij de Halloween collectie. Deze zal waarschijnlijk niet zo lang als de andere producten in de winkel liggen.

Dan een product wat er wat “normaler” uit ziet. Ik had er eigenlijk weinig aandacht aan gegeven, maar toen de verkoopster hem liet ruiken, vond ik hem toch wel heel erg lekker. Dit is de So white bath ballistic. Deze ruikt heerlijk naar “sprookjesachtige appeltjes”. Deze hoef je alleen maar in je badwater te leggen en het spektakel van geur en kleur begint. Ik ben heel erg benieuwd naar deze! So white kost 4,95.

Last but not least, dit hele speciale gouden cadeautje. Deze had ik vorig jaar ook al en ik vond hem echt prachtig! Dit is de Golden Wonder bath ballistic. Deze zorgt voor een goud glitterbad met een “grote verassing”. Je moet deze bath ballistic gewoon in het water leggen en er zelf bij gaan liggen. Golden wonder ruikt een beetje naar limoen, maar heeft ook iets warms. Golden Wonder kost 5,95.

Ik ben heel erg blij met mijn aankoopjes en durf niet met zekerheid te zeggen dat ik het bij deze vier producten laat. Misschien ga ik nog wel even terug om nog een kijkje te nemen. Alle producten zijn namelijk zo leuk!

Heb jij ook iets van de kerstcollectie van Lush gekocht of ben je dat van plan?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog