Rituals – body cream

Dat ik van lekkere body lotion hou, is geen geheim. Ook niet voor mijn familie. Voor mijn verjaardag kreeg ik namelijk deze heerlijke body cream van Rituals. Dit is de Magic Touch ultra rich, whipped body cream. Ik ben benieuwd of ie net zo fijn is als andere Rituals producten. Kijk je mee?

De verpakking vind ik erg leuk. Het is een lekker grote pot, met een mooie glimmende deksel. De pot zelf is wit met leuke groene details.

Ik heb de cherry blossom & rice milk variant. Deze komt uit de Sakura lijn van Rituals. Dat vind ik zo leuk aan rituals, ze hebben verschillende lijnen en daarbinnen allerlei verschillende producten die vaak qua geur op elkaar aansluiten.

Bij iedere lijn heeft Rituals ook een soort uitleg. Sakura is een kersenbloesem in Japan. Deze bloesem markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn. Daardoor moet je er vol overgave van genieten. De producten in de Sakura lijn zijn een combinatie van het zoete aroma kersenbloesem en de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk.

Volgens Rituals is deze body cream rijk, romig en voedt hij de huid. De crème is heel luchtig en kan gemakkelijk worden aangebracht. Ook verstevigt de body cream je huid door vitamine E, antioxidanten en Centella Asiatica.

De crème ruikt echt onwijs lekker! Mijn moeder heeft deze ook al een keer gehad, dus ik wist al hoe lekker ie is. Hij ruikt een beetje zoetig, maar ook een beetje fris. Een hele lekkere combinatie. De geur blijft ook nog een beetje hangen als je je ingesmeert hebt. Dat vind ik helemaal niet erg met deze body cream!

De textuur is ook erg lekker. Het klopt wat Rituals zegt. De textuur is lekker luchtig en smelt bijna op je huid. Hij smeert heel makkelijk uit en trekt echt snel in. Mijn huid wordt er ook lekker gehydrateerd van. Hij is perfect voor de “nog wat minder koude” periode. Als het echt heel koud buiten is en mijn huid heel droog is, pak ik toch liever een dikke butter.

Ik wist al dat Rituals fijne producten heeft en deze body cream is hier geen uitzondering op. De textuur is heel fijn en de geur is geweldig. De magic touch cherry blossom & rice milk ultra rich, whipped body cream is te koop bij Rituals en kost 15,- voor 200 ml. Een prima prijs vind ik, want je doet lang met zo’n grote pot.

Welke lijn van Rituals vind jij lekker?

xxx Teddy

 

 

 

 

 

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog