Vaseline – healthy hand & nail conditioning

Sterkere nagels en gehydrateerde handjes? Ja alsjeblieft! In mijn zoektocht naar een fijn middeltje voor mijn handen én nagels kwam ik de healthy hand & nail conditioning hand lotion van Vaseline tegen. Zou t iets zijn?

De verpakking vind ik vrij groot voor een handcrème. Hier doe ik echt mega lang mee denk ik. De verpakking vind ik eigenlijk een beetje saai. Lichtroze, met een blauwe dop en wat tekst. Heel basic. Oké, als je heel goed kijkt, kun je minuscule glittertjes ontdekken op de fles.

Volgens Vaseline is deze lotion perfect voor je handen. Hij hydrateerd je handen, trekt snel in en laat geen vettige laag achter. Dit product maakt je handen zachter, je nagelriemen gladder en je nagels sterker.

Dit klinkt echt als een wonderproduct! Als deze crème al z’n beloftes na zou komen en dus perfect z’n zou werk doen, heb je geen nail hardener en nagelriemolie/crème meer nodig. Let’s test this!

De crème is erg vloeibaar. Ik krijg altijd te veel product uit de tube. Als je ook maar een beetje in de fles knijpt, komt er al meer dan genoeg uit. Het doseren vind ik dus nog een beetje lastig.

De crème verdeelt heel makkelijk, smeert makkelijk uit en trekt ook erg snel in. Je handen zijn na het insmeren ook niet vettig, heel erg fijn! Zo kan je gewoon dingen doen en pakken zonder dat je overal zo’n vette afdruk achter laat. In tegenstelling tot de textuur ben ik niet zo’n fan van de geur. Hij is zeker niet vies, maar heel lekker vind ik hem ook niet. Ik vind de geur een beetje muffig. Maar als ie z’n werk goed doet, neem ik dat voor lief. De geur blijft toch niet echt hangen. Je ruikt de geur na het insmeren alleen nog als je je handen echt tegen je neus aan houdt.

Mijn handen worden lekker zacht en gehydrateerd van deze lotion. Ook mijn nagelriemen zien er goed uit na het gebruiken van dit product! Ze zijn er zeker niet slapper van geworden, maar of mijn nagels er echt sterker van worden weet ik nog niet zo goed. Ik heb het idee dat ze er wel van opknappen, maar of ik echt zonder nail hardener door het leven kan… ik ben bang van niet.

Wat is jouw favoriete product voor sterkere nagels?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog