Unity cosmetics – lip liner

Nu het toch echt wel herfst begint te worden, mogen de warme truien weer uit de kast, mag de warme chocomelk met slagroom weer in huis gehaald worden en zijn donkere lipkleuren weer vaker te zien. Ik had eigenlijk nog geen mooie donkere lipstick, dus toen ik deze donkere lip liner van Unity cosmetics in de prettybox van afgelopen maand kreeg, werd ik enthousiast.

Het potloodje is vrij lang en stevig. Je kunt hem slijpen, het is niet zo’n plastice die je omhoog kunt draaien. Omhoog draaien werkt altijd wel makkelijker, want zo’n romige punt is niet heel makkelijk om te slijpen. De kleur is te zien aan het uiteinde van het potloodje.

Unity cosmetics is een Nederlands bedrijf en ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord. Volgens Unity geeft dit minerale lip potloodje een zacht gevoel op de lippen. Het potloodje is namelijk gemaakt met bijenwas en palmolie. Ook beschermt hij tegen UV stralen en is parfum en parabeen vrij.

Ik was onwijs nieuwschierig naar de kleur, ik heb nummer 38. De achterkant van het potloodje liet me vermoeden dat het om een mooi berry-achtig kleurtje ging. Ik heb dan weliswaar geen lipstick in deze kleur, maar met wat vaseline eroverheen, zou dit potloodje een hele goede vervanger kunnen zijn.

Helaas was het te mooi om waar te zijn. Zoals je kunt zien op de swatch hierboven is de kleur erg donker. Voor mij althans. Ik heb een vrij lichte huid en zo’n donkere kleur maakt me nog bleker heb ik het idee. Hij had net een paar tinten lichter moeten zijn voor mij. Ik vind hem ook vrij bruin. Jammer zeg! Verder vind ik de kleur wel heel gaaf, maar ik zal hem niet vaak dragen ben ik bang. Ik denk dat ie wel heel mooi staat bij meiden met wat meer kleur.

Het potloodje werkt wel heel fijn. Hij is lekker romig waardoor je lippen niet zo droog worden en hij makkelijk over je lippen glijdt. Hierdoor vind ik dat ik hem ook prima zonder lipstick kan gebruiken. Wel moet je hem vaak slijpen, want na één keer je lippen inkleuren is de punt bot en kun je er geen strakke lijn meer mee zetten.

Ik vind het een mooi potloodje, hij werkt heel fijn en is lekker romig. De kleur vind ik heel gaaf, maar net een paar tinten te donker voor mij. Als ie lichter was geweest, zou ik hem vaker dragen. Deze lip liner van Unity cosmetics kost 8,50.

Wat vind jij van deze kleur?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog