L’oréal – color riche le nail art

Nail art vind ik altijd zo leuk. Ik ben er alleen echt geen ster in. Wat simpele nail art lukt me wel, maar zodra ik mijn rechterhand moet doen, gaat het mis. L’oréal heeft hier een hele leuke oplossing voor. In de prettybox van september zat dit leuke setje color riche le nail art van L’oréal.

De color riche le nail art is een pakketje met 18 nagelstickers. Deze gebruik je in plaats van nagellak. Volgens L’oréal maken deze stickers je look helemaal af. De nailart stickers zijn makkelijk aan te brengen en zouden tot wel 10 dagen blijven zitten. Ik ben benieuwd!

L’oreal heeft allerlei verschillende printjes. Degene die ik heb gekregen is Chic Python. Dit is een bruin slangenprintje met gouden details erin verwerkt. Ik vind dit printje onwijs gaaf. Het is ook echt 3D, dus geen vlak saai stickertje. Het is echt iets bijzonders. L’oreal heeft ook 2D varianten. Dit verschilt per printje.

Ik verwachtte er eigenlijk niet zo veel van, maar besloot de stickers toch eens het voordeel van de twijfel te geven. Ik haalde ze uit de verpakking, ging even passen en meten welke sticker ik waar ging gebruiken en ging daarna aan de slag. Het opplakken was heel makkelijk. Je kiest de goede maat uit en plakt deze op je nagel. Je moet hem wel goed aandrukken en wrijven, zodat alle lucht eronderuit is en de lijm een beetje warm wordt, zodat ie goed aan je nagel hecht. Daarna vouw je het overige stukje om en vijl je dit af met een gewone nagelvijl. Dit gaat heel erg makkelijk. Wat me gelijk al opviel was dat ze goed bleven plakken. Ook bij de randjes. Ik heb voor de zekerheid nog wat topcoat op de randjes van mijn nagel gedaan, zodat dit goed zou blijven zitten.

Ik bracht de stickers op dinsdagmiddag aan. De eerste dag bleven de stickers perfect op hun plek zitten. Oké, het was even wennen en als ik door mijn haren ging bleef er soms wel een haar achter hangen, maar dat was dan ook het enige. De tweede en derde dag precies zo. De vierde dag begonnen sommige stickers iets te slijten. Dit had ik alleen op mijn zwakste nagels (bij mijn wijsvingers). Op mijn sterke nagels bleven de stickers nog steeds muurvast zitten. Uiteindelijk heb ik de stickers er zaterdagavond af gehaald, omdat een stuk of 4 stickers aan de bovenkant wat los lieten. Verder zaten de stickers nog steeds muurvast op hun plek. Uiteindelijk hebben de stickers dus 4,5 dag op mijn nagels gezeten. Niet de 10 die L’oréal beloofde, maar alsnog vind ik dit best lang! Normale nagellak blijft bij mij niet zo lang mooi. Ik had de stickers misschien nog wel langer kunnen laten zitten, maar die losse stukjes vond ik gewoon niet prettig zitten.

Het verwijderen van de stickers was ook echt heel erg makkelijk. Je hoefde ze alleen maar van je nagels af te trekken. Er bleven bij mij wat lijmresten achter, maar deze kon ik zo van mijn nagels afwrijven. Ook waren mijn nagels helemaal niet beschadigd. Ze zien er echt prima uit!

Nagelstickers heb ik altijd al een leuk concept gevonden, als het zou werken. Gelukkig werken de color riche le nail art stickers van L’oréal heel goed. Het is enorm makkelijk om ze aan te brengen en te verwijderen. Ze blijven goed zitten en de printjes zijn ook erg leuk. De prijs is helaas iets minder. Één setje kost 8,49 en daar kun je maar één keer mee doen.

Wat vind jij van nagelstickers?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog